کتاب صوتی
با هفتاد و هشتمین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
The Darjeeling Limited اگرچه وس اندرسن شاید این روزها بیشتر برای کارگردانی آثاری چون فیلم The Grand Budapest Hotel، فیلم The Royal Tenenbaums، انیمیشن Fantastic Mr. Fox، فیلم Moonrise Kingdom و انیمیشن Isle of Dogs شناخته میشود و طرفداران برای انتشار فیلم The French Dispatch لحظه شماری میکنند، اما تماشای فیلم The Darjeeling Limited، محصول سال ۲۰۰۷ برای طرفداران وس اندرسن خالی از لطف نیست. این فیلم داستان ماجراجویی سه برادر عجیب و غریب که یک سال است با یکدیگر صحبت نکردهاند، را دنبال میکند که ماجراهای ناخوشایندی برای آنها در قطار رخ میدهد. آنها یک ماجراجویی ریلی در هندوستان برای پایان دادن به این دعوا را آغاز میکنند و شاهد درگیری آنها در طول این سفر هستیم. اگرچه بخش زیادی از فیلم در راجستان فیلمبرداری شده، اما بخشی از داستان و اتفاقات در هیمالیا جریان پیدا میکند و فیلم شگفتیهای سفر به خارج از کشور ازطریق قطار را به شما یادآوری خواهد کرد. در هر حال فیلم با بازی بازیگرانی چون اوون ویلسون، آدرین برودی و جیسون شوارتزمن در نقش این سه برادر، کاملا رنگ و بوی یک فیلم وس اندرسنی دارد.
The Great Gatsby آخرین اقتباس سینمایی «گتسبی بزرگ»، قطعاً بهترین اقتباس سینمایی از رمان بینظیر فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد نیست، اما بخش تراژدی زندگی شخصیت جِی گتسبی را بهخوبی بهتصویر میکشد. هستی ترحمانگيز جِی گتسبی را جشنهای بزرگ و پرزرقوبرق پوشانده است و برپایی تمام این جشنهای دیوانهکننده در خانهٔ اشرافی جِی، تنها بهامید دیدار معشوقه و جانان قدیمی، دِیزی است؛ گتسبی را تقریباً میتوان مردهای دانست که تنها دست از نفس کشیدن برنداشته است؛ مردهای که دستگاه تنفس بهاو وصل شده و آن دستگاه همان امید بهبازگشت عشق گمشده است. در اقتباس سینمایی «گتسبی بزرگ»، عنصرهای رمانتیک و تراژدی داستان، دائم جابهجا میشوند و اوج تراژدی در این عاشقانهٔ درواقع یکنفره، جایی است که جِی میفهمد دِیزی آنچنان هم احساسات وی را متوجه نشده است. ماجراهای رمان در شهر نیویورک و لانگ آیلند و در تابستان سال ۱۹۲۲ اتفاق میافتند. داستان دورانی را توصیف میکند که فیتزجرالد خود آن را دوران موسیقی جَز یا عصر جَز مینامید. لئوناردو دیکاپریو، توبی مگوایر، کری مولیگان، جوئل اجرتون و الیزابت دبیکی در این فیلم بهایفای نقش پرداختهاند. باوجوداینکه منتقدان نظرات متفاوتی راجع بهاین فیلم داشتند و آن را فاقد ریتم مناسب دانستند، اما مخاطبان درمجموع از اثر راضی بودند و حتی نوهٔ فیتزجرالد جایی چنین گفته بود که اگر پدربزرگش زنده بود، بهاین فیلم افتخار میکرد. «گتسبی بزرگ» در هشتادوششمین دوره جوایز اسکار نامزد دریافت جوایز بهترین طراحی صحنه و بهترین طراحی لباس شد که هر دوی آنها را بهدست آورد. کارگردانی این فیلم را باز لورمن استرالیایی بر عهده داشت که کم فیلم عاشقانه نساخته است و کارگردانی فیلمهای Australia (استرالیا)، Moulin Rouge (مولن روژ) و Romeo + Juliet (رومئو + ژولیت) را در کارنامه دارد. وی با ساخت فیلم «رومئو + ژولیت»، برنده بفتای بهترین کارگردانی در سال ۱۹۹۷ شد و در این فیلم لئوناردو دیکاپریو، کلیر دینز، برایان دنهی، جان لگویزمائو و پیت پاستویت حضور داشتند و بهایفای نقش پرداختند. فیلم «گتسبی بزرگ» با بودجهٔ ساخت ۱۰۵ میلیون دلاری، فروشی ۳۵۳ میلیون دلاری در گیشه داشت.
Children of Men یک فیلم علمی-تخیلی که طی بسیاری از دقایق خود در گروه فانتزیهای سیاه هم طبقهبندی میشود و آلفونسو کوارون آن را خلق کرد، از چشم کمتر سینماروی علاقهمند به این جنس از آثار دنیای هنر هفتم پنهان میماند. بااینحال شاید اکنون که دنیا به خاطر کووید 19/ویروس کرونا به وضعیت متفاوتی دچار شده است، بیشتر بتوان این فیلم را که بهشدت برای واقعگرایانه جلوه کردن هم جنگیده است، با چشمِ باز به تماشا نشست. «فرزندان انسان» همزمان یک اثر استعاری قوی و فیلمی شکلگرفته بر پایهی ماجرایی درگیرکننده است که هم اگر صرفا در لایهی اول آن بمانید تماشایی به نظر میرسد و هم اگر بخواهید عمیقتر دقایقش را بررسی کنید، میبینید چهقدر قدرتمند با مخاطبِ هدف خود گفتوگو میکند. از این جهت که در فیلم و فضاهای بسیار سردش که دوربین امانوئل لوبزکی دیوانهوارترین تمهیدها را برای نمایش جزئیات آنها به کار میبرد، خبری از موجودات خطرناک مرسوم نیست، کوآرون فرصت پرداخت جدیتر به واکنشهای انسانی به یک رویداد به وجود آورندهی آخرالزمان را به چنگ میآورد. اینجا فقط دنیا با یک مشکل بزرگ مواجه شده است؛ دیگر بچهای به دنیا نمیآید. انسانهای باقیمانده باید انقدر زندگی کنند تا دهها سال بعد همگی بمیرند و نسل بشر همانگونه که راست کول میخواست، منقرض شود. جالبتر آن که انگار خود آدمها هم قصد بستن منافذ اندک باقیمانده برای عبور نور امید را دارند و همزمان با تنفر از نسخهی تازهی جهان خود، خواسته یا ناخواسته از آن حفاظت نیز میکنند! ولی یک زن در خفا حامله شده است و باید پس از عبور از محیطهایی ناامن و پرخطر به نقطهای بهخصوص برسد. فیلم در تمامی طول سفر دهشتناک پروتاگونیستها با الهام از حوادث دنیای واقعی مکانهایی سیاهشده به خاطر اعمال انسانها را نشان میدهد. درگیریها بیشتر و بیشتر میشوند، تنفر بر سرتاسر شهر سایه میاندازد و باز هم همه تنها بهدنبال پاسخ یک پرسش هستند؛ آیا معجزه از راه میرسد؟
Never Rarely Sometimes Always الیزا هیتمن، کارگردان، نویسنده و تهیهکننده آمریکایی، بزرگشده منطقهٔ معروف بروکلین شهر نیویورک بوده و دوران حرفهای کاری وی از سال ۲۰۰۸ آغاز شده است و حال پس از تقریباً دوازده سال از شروع کار خود، فیلمی ساخته که در جشنواره برلین امسال، یکی از بالاترین امتیازات را از هیئت داوران برلیناله دریافت کرد و منتقدان و تماشاچیانی که موفق بهتماشای فیلم «هرگز بهندرت گاهی همیشه» شدهاند، آن را یکی از بهترین و البته متفاوتترین فیلمهای جشنواره خواندهاند. فیلم داستان دو دوست جدانشدنی با نامهای آتم و اسکایلار که دخترعمو/دختر خالهٔ یکدیگر نیز هستند را روایت میکند و اینکه چه آسیبها و مشکلاتی برای دختران جوان در مناطق محلی و روستایی ایالت پنسيلوانيا وجود دارد. شخصیت آتم ناخواسته و البته بهشکلی رازآلود در بستر روایی داستان، آبستن میشود و حال با اجتماعی طرف است که بسیار محافظهکار هستند و هیچ بخششی برای کسی که تصمیم دارد بچهٔ خود را سقط کند، قائل نمیشوند. اما شخصیت اسکایلار همچون سایر افراد جامعهٔ محلی نیست و یار همیشگی دوست خود باقی میماند و در سختترین شرایط نیز وی را تنها نمیگذارد و این شخصیت تنها وظیفهٔ روحیهدادن به آتم را ندارد و فردی کاردان و باتدبیر نیز هست که در بسیاری اوقات نمیتوان حتی یک لحظه بهنبودن وی فکر کرد. وی بهسختی بهدنبال پول جمعکردن است تا خود و آتم بتوانند با اتوبوس بهشهر نیویورک فرار کنند و همیشه آنچه را که دوستش نیاز دارد، فراهم میکند. این فیلم اولین مرتبه در جشنواره فیلم ساندنس بهنمایش درآمد و با استقبال فراوانی از سوی تهیهکنندگان همراه شد و درنهایت فوکِس پیکچرز (Focus Features) حق پخش اکران جهانی آن را بهدست آورد. فیلم الیزا هیتمن در بخش اصلی برلیناله حضور داشت و بالاتر از فیلم کریستین پتزولد، امتیاز ۳.۶ را از داوران دریافت کرد. در این فیلم بازیگرانی چون تئودور پلرین، رایان اِگاولد و شارون فن ایتن نقشهای اصلی را ایفا میکنند. الیزا هیتمن در سال ۲۰۱۱ فیلم کوتاه Forever’s Gonna Start Tonight (همیشه قرار است امشب شروع شود) را در جشنواره فیلم ساندنس داشت که این فیلم نیز با استقبال خوبی از سوی منتقدان همراه شد و سایت ایندیوایر نیز آن را در فهرست بهترینِ بهترینهای آن سال خود قرار داد. اولین فیلم بلند سینمایی این کارگردان زن، فیلم It Felt Like Love (حسی همچون عشق داشت)، محصول سال ۲۰۱۳ بود که این فیلم نیز اولین مرتبه در ساندنس بهنمایش درآمد و امتیاز ۸۴ را از سایت راتن تومیتوز دریافت کرد. دومین فیلم سینمایی هیتمن، فیلم درام Beach Rats (ساحل موشها) بود که در آن فیلم بازیگرانی چون هریس دیکنسون، مادلین واینستاین و کیت هاج حضور داشتند و بهایفای نقش پرداختند و این فیلم نیز امتیازی مشابه فیلم ابتدایی الیزا هیتمن بهدست آورد. گفتنی است هیتمن سابقهٔ کارگردانی دو قسمت از سریال 13 Reasons Why (سیزده دلیل برای اینکه) سرویس استریم نتفلیکس را نیز در کارنامه دارد. بهنظر میرسد روند صعودی این کارگردان ادامه داشته و با فیلم سوم، وی نشان داده است که حرفهای بسیاری برای گفتن در سینما خواهد داشت و در چند سال آینده از هیتمن زیاد خواهیم شنید. گفتنی است فیلم «هرگز بهندرت گاهی همیشه»، خرس نقرهای جایزه بزرگ هیئت داوران جشنواره فیلم برلین را از آن خود کرد.
فیلم ایرانی زندانی ها 📀سال انتشار: 1398
⏰مدت زمان: 80 دقیقه
🔊زبان: فارسی
🌍کشور سازنده: ایران
🔥 ژانر: اجتماعی , ایرانی
همراه با پخش آنلاین
دانلود رایگان
🎬کارگردان: مسعود ده نمکی
✍️نویسنده: مسعود ده نمکی
🌟ستارگان: هدایت هاشمی ، هومن برق نورد , بهنام تشکر , : فیلم زندانی ها داستان دانشجوی جوانی را روایت می کند که قصد دارد برای پایان نامهاش روی تعدادی زندانی تحقیق کند و آن زندانیها برای پیدا کردن گنجی به سوی دانشجو میرود…
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
The Darjeeling Limited اگرچه وس اندرسن شاید این روزها بیشتر برای کارگردانی آثاری چون فیلم The Grand Budapest Hotel، فیلم The Royal Tenenbaums، انیمیشن Fantastic Mr. Fox، فیلم Moonrise Kingdom و انیمیشن Isle of Dogs شناخته میشود و طرفداران برای انتشار فیلم The French Dispatch لحظه شماری میکنند، اما تماشای فیلم The Darjeeling Limited، محصول سال ۲۰۰۷ برای طرفداران وس اندرسن خالی از لطف نیست. این فیلم داستان ماجراجویی سه برادر عجیب و غریب که یک سال است با یکدیگر صحبت نکردهاند، را دنبال میکند که ماجراهای ناخوشایندی برای آنها در قطار رخ میدهد. آنها یک ماجراجویی ریلی در هندوستان برای پایان دادن به این دعوا را آغاز میکنند و شاهد درگیری آنها در طول این سفر هستیم. اگرچه بخش زیادی از فیلم در راجستان فیلمبرداری شده، اما بخشی از داستان و اتفاقات در هیمالیا جریان پیدا میکند و فیلم شگفتیهای سفر به خارج از کشور ازطریق قطار را به شما یادآوری خواهد کرد. در هر حال فیلم با بازی بازیگرانی چون اوون ویلسون، آدرین برودی و جیسون شوارتزمن در نقش این سه برادر، کاملا رنگ و بوی یک فیلم وس اندرسنی دارد.
پیشنهاد فیلم آخر هفته(78) DLfars
The Great Gatsby آخرین اقتباس سینمایی «گتسبی بزرگ»، قطعاً بهترین اقتباس سینمایی از رمان بینظیر فرانسیس اسکات کی فیتزجرالد نیست، اما بخش تراژدی زندگی شخصیت جِی گتسبی را بهخوبی بهتصویر میکشد. هستی ترحمانگيز جِی گتسبی را جشنهای بزرگ و پرزرقوبرق پوشانده است و برپایی تمام این جشنهای دیوانهکننده در خانهٔ اشرافی جِی، تنها بهامید دیدار معشوقه و جانان قدیمی، دِیزی است؛ گتسبی را تقریباً میتوان مردهای دانست که تنها دست از نفس کشیدن برنداشته است؛ مردهای که دستگاه تنفس بهاو وصل شده و آن دستگاه همان امید بهبازگشت عشق گمشده است. در اقتباس سینمایی «گتسبی بزرگ»، عنصرهای رمانتیک و تراژدی داستان، دائم جابهجا میشوند و اوج تراژدی در این عاشقانهٔ درواقع یکنفره، جایی است که جِی میفهمد دِیزی آنچنان هم احساسات وی را متوجه نشده است. ماجراهای رمان در شهر نیویورک و لانگ آیلند و در تابستان سال ۱۹۲۲ اتفاق میافتند. داستان دورانی را توصیف میکند که فیتزجرالد خود آن را دوران موسیقی جَز یا عصر جَز مینامید. لئوناردو دیکاپریو، توبی مگوایر، کری مولیگان، جوئل اجرتون و الیزابت دبیکی در این فیلم بهایفای نقش پرداختهاند. باوجوداینکه منتقدان نظرات متفاوتی راجع بهاین فیلم داشتند و آن را فاقد ریتم مناسب دانستند، اما مخاطبان درمجموع از اثر راضی بودند و حتی نوهٔ فیتزجرالد جایی چنین گفته بود که اگر پدربزرگش زنده بود، بهاین فیلم افتخار میکرد. «گتسبی بزرگ» در هشتادوششمین دوره جوایز اسکار نامزد دریافت جوایز بهترین طراحی صحنه و بهترین طراحی لباس شد که هر دوی آنها را بهدست آورد. کارگردانی این فیلم را باز لورمن استرالیایی بر عهده داشت که کم فیلم عاشقانه نساخته است و کارگردانی فیلمهای Australia (استرالیا)، Moulin Rouge (مولن روژ) و Romeo + Juliet (رومئو + ژولیت) را در کارنامه دارد. وی با ساخت فیلم «رومئو + ژولیت»، برنده بفتای بهترین کارگردانی در سال ۱۹۹۷ شد و در این فیلم لئوناردو دیکاپریو، کلیر دینز، برایان دنهی، جان لگویزمائو و پیت پاستویت حضور داشتند و بهایفای نقش پرداختند. فیلم «گتسبی بزرگ» با بودجهٔ ساخت ۱۰۵ میلیون دلاری، فروشی ۳۵۳ میلیون دلاری در گیشه داشت.
Children of Men یک فیلم علمی-تخیلی که طی بسیاری از دقایق خود در گروه فانتزیهای سیاه هم طبقهبندی میشود و آلفونسو کوارون آن را خلق کرد، از چشم کمتر سینماروی علاقهمند به این جنس از آثار دنیای هنر هفتم پنهان میماند. بااینحال شاید اکنون که دنیا به خاطر کووید 19/ویروس کرونا به وضعیت متفاوتی دچار شده است، بیشتر بتوان این فیلم را که بهشدت برای واقعگرایانه جلوه کردن هم جنگیده است، با چشمِ باز به تماشا نشست. «فرزندان انسان» همزمان یک اثر استعاری قوی و فیلمی شکلگرفته بر پایهی ماجرایی درگیرکننده است که هم اگر صرفا در لایهی اول آن بمانید تماشایی به نظر میرسد و هم اگر بخواهید عمیقتر دقایقش را بررسی کنید، میبینید چهقدر قدرتمند با مخاطبِ هدف خود گفتوگو میکند. از این جهت که در فیلم و فضاهای بسیار سردش که دوربین امانوئل لوبزکی دیوانهوارترین تمهیدها را برای نمایش جزئیات آنها به کار میبرد، خبری از موجودات خطرناک مرسوم نیست، کوآرون فرصت پرداخت جدیتر به واکنشهای انسانی به یک رویداد به وجود آورندهی آخرالزمان را به چنگ میآورد. اینجا فقط دنیا با یک مشکل بزرگ مواجه شده است؛ دیگر بچهای به دنیا نمیآید. انسانهای باقیمانده باید انقدر زندگی کنند تا دهها سال بعد همگی بمیرند و نسل بشر همانگونه که راست کول میخواست، منقرض شود. جالبتر آن که انگار خود آدمها هم قصد بستن منافذ اندک باقیمانده برای عبور نور امید را دارند و همزمان با تنفر از نسخهی تازهی جهان خود، خواسته یا ناخواسته از آن حفاظت نیز میکنند! ولی یک زن در خفا حامله شده است و باید پس از عبور از محیطهایی ناامن و پرخطر به نقطهای بهخصوص برسد. فیلم در تمامی طول سفر دهشتناک پروتاگونیستها با الهام از حوادث دنیای واقعی مکانهایی سیاهشده به خاطر اعمال انسانها را نشان میدهد. درگیریها بیشتر و بیشتر میشوند، تنفر بر سرتاسر شهر سایه میاندازد و باز هم همه تنها بهدنبال پاسخ یک پرسش هستند؛ آیا معجزه از راه میرسد؟
Never Rarely Sometimes Always الیزا هیتمن، کارگردان، نویسنده و تهیهکننده آمریکایی، بزرگشده منطقهٔ معروف بروکلین شهر نیویورک بوده و دوران حرفهای کاری وی از سال ۲۰۰۸ آغاز شده است و حال پس از تقریباً دوازده سال از شروع کار خود، فیلمی ساخته که در جشنواره برلین امسال، یکی از بالاترین امتیازات را از هیئت داوران برلیناله دریافت کرد و منتقدان و تماشاچیانی که موفق بهتماشای فیلم «هرگز بهندرت گاهی همیشه» شدهاند، آن را یکی از بهترین و البته متفاوتترین فیلمهای جشنواره خواندهاند. فیلم داستان دو دوست جدانشدنی با نامهای آتم و اسکایلار که دخترعمو/دختر خالهٔ یکدیگر نیز هستند را روایت میکند و اینکه چه آسیبها و مشکلاتی برای دختران جوان در مناطق محلی و روستایی ایالت پنسيلوانيا وجود دارد. شخصیت آتم ناخواسته و البته بهشکلی رازآلود در بستر روایی داستان، آبستن میشود و حال با اجتماعی طرف است که بسیار محافظهکار هستند و هیچ بخششی برای کسی که تصمیم دارد بچهٔ خود را سقط کند، قائل نمیشوند. اما شخصیت اسکایلار همچون سایر افراد جامعهٔ محلی نیست و یار همیشگی دوست خود باقی میماند و در سختترین شرایط نیز وی را تنها نمیگذارد و این شخصیت تنها وظیفهٔ روحیهدادن به آتم را ندارد و فردی کاردان و باتدبیر نیز هست که در بسیاری اوقات نمیتوان حتی یک لحظه بهنبودن وی فکر کرد. وی بهسختی بهدنبال پول جمعکردن است تا خود و آتم بتوانند با اتوبوس بهشهر نیویورک فرار کنند و همیشه آنچه را که دوستش نیاز دارد، فراهم میکند. این فیلم اولین مرتبه در جشنواره فیلم ساندنس بهنمایش درآمد و با استقبال فراوانی از سوی تهیهکنندگان همراه شد و درنهایت فوکِس پیکچرز (Focus Features) حق پخش اکران جهانی آن را بهدست آورد. فیلم الیزا هیتمن در بخش اصلی برلیناله حضور داشت و بالاتر از فیلم کریستین پتزولد، امتیاز ۳.۶ را از داوران دریافت کرد. در این فیلم بازیگرانی چون تئودور پلرین، رایان اِگاولد و شارون فن ایتن نقشهای اصلی را ایفا میکنند. الیزا هیتمن در سال ۲۰۱۱ فیلم کوتاه Forever’s Gonna Start Tonight (همیشه قرار است امشب شروع شود) را در جشنواره فیلم ساندنس داشت که این فیلم نیز با استقبال خوبی از سوی منتقدان همراه شد و سایت ایندیوایر نیز آن را در فهرست بهترینِ بهترینهای آن سال خود قرار داد. اولین فیلم بلند سینمایی این کارگردان زن، فیلم It Felt Like Love (حسی همچون عشق داشت)، محصول سال ۲۰۱۳ بود که این فیلم نیز اولین مرتبه در ساندنس بهنمایش درآمد و امتیاز ۸۴ را از سایت راتن تومیتوز دریافت کرد. دومین فیلم سینمایی هیتمن، فیلم درام Beach Rats (ساحل موشها) بود که در آن فیلم بازیگرانی چون هریس دیکنسون، مادلین واینستاین و کیت هاج حضور داشتند و بهایفای نقش پرداختند و این فیلم نیز امتیازی مشابه فیلم ابتدایی الیزا هیتمن بهدست آورد. گفتنی است هیتمن سابقهٔ کارگردانی دو قسمت از سریال 13 Reasons Why (سیزده دلیل برای اینکه) سرویس استریم نتفلیکس را نیز در کارنامه دارد. بهنظر میرسد روند صعودی این کارگردان ادامه داشته و با فیلم سوم، وی نشان داده است که حرفهای بسیاری برای گفتن در سینما خواهد داشت و در چند سال آینده از هیتمن زیاد خواهیم شنید. گفتنی است فیلم «هرگز بهندرت گاهی همیشه»، خرس نقرهای جایزه بزرگ هیئت داوران جشنواره فیلم برلین را از آن خود کرد.
فیلم ایرانی زندانی ها 📀سال انتشار: 1398
⏰مدت زمان: 80 دقیقه
🔊زبان: فارسی
🌍کشور سازنده: ایران
🔥 ژانر: اجتماعی , ایرانی
همراه با پخش آنلاین
دانلود رایگان
🎬کارگردان: مسعود ده نمکی
✍️نویسنده: مسعود ده نمکی
🌟ستارگان: هدایت هاشمی ، هومن برق نورد , بهنام تشکر , : فیلم زندانی ها داستان دانشجوی جوانی را روایت می کند که قصد دارد برای پایان نامهاش روی تعدادی زندانی تحقیق کند و آن زندانیها برای پیدا کردن گنجی به سوی دانشجو میرود…
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها