پیشنهاد فیلم آخر هفته(30) DLfars
( )
کتاب صوتی
با سی امین قسمت از مجموعه پیشنهادی فیلم DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
Kill Bill قبل از هر چیز بگذارید تکلیف یک موضوع را برایتان مشخص کنم. آن هم چیزی نیست جز اینکه Kill Bill: Volume 1 و Kill Bill: Volume 2 هر دو واقعا در مجموع، یک فیلم ثابت را تشکیل میدهند و از این زاویه، با ۹۹ درصد آثار چندقسمتهی سینمایی تفاوت دارند. حتی خود کوئنتین تارانتینو هم هنگام شمارش فیلمهای بلند سینماییاش، Kill Billها را یک اثر واحد در نظر میگیرد و همیشه به این ساختههای سینمایی، در مقام تشکیلدهندگان یک داستان بلند که به خاطر محدودیت دقایق فیلمهای پرفروش به دو تکه تقسیم شدهاند، نگاه کرده است. پس اگر یک درصد جزو گروه آدمهایی هستید که هنوز این دو اکشنِ کمنظیر را ندیدهاند، فراموش نکنید که برای قدم گذاشتن در دنیای آنها، هیچ راهی بهتر از تماشای هر دویشان در پس یکدیگر وجود ندارد. داستانِ Kill Bill: Volume 1 از جایی شروع میشود که یک قاتل سابق با نام «عروس» (The Bride) با اجرای درخشان اوما تورمن، چهار سال بعد از سوءقصدِ ناموفقِ عشقِ سابق و حسودش یعنی بیل به او در روز ازدواج، از کُما برمیخیزد و تنها و تنها، با میل گرفتن انتقام از وی، زندگی را از سر میگیرد. البته The Bride فقط با شخصِ بیل کار ندارد و میخواهد انتقامش را از دانه به دانهی افرادی که باعث مرگِ بچهی متولدنشدهاش شدند و عروسیاش را به گند کشیدند و او را چهار سال به کما فرستادند، بگیرد. همین هم میشود بهانهای برای شکلگیری تسلسلی جنونآمیز و خونآلود از مرگها و مبارزاتی که «عروس» با پیروزی در هرکدامشان، مثل آریا استارک از وینترفل، یک نفر را از فهرست مرگش خط میزند. Kill Bill: Volume 2 نیز دقیقا از همان لحظهی تمام شدن قسمت اول داستان را ادامه میدهد و به جستوجوی نهایی The Bride برای پیدا کردنِ بیل در مکزیک، میپردازد. در این بین، آنچه که عروس به دنبالش است و هر لحظه نیز به در چنگ گرفتنش نزدیک و نزدیکتر میشود، چیزی نیست جز انتقام و آنچه که شما از دیدن این فیلم و بازبینیهای دوباره و دوبارهاش به دست میآورید، با نگاه سطحیبینانه خلاصه میشود در لذت، لذت و لذت.
Army of Darkness سم ریمی با آفرینش مجموعه فیلمهای Evil Dead، سهم زیادی در شکلگیری و پررنگ شدن برخی از زیرژانرهای متفاوت سینمای وحشت داشت و با Evil Dead 2 نیز به شکلی جالب، از سبک آشنای فرانچایززِ مورد بحث که بیشتر به قصهگویی کمدی/ترسناک خویش معروف بود، فاصله گرفت و به سمت اکشنهای خونبارتر رفت تا بار هیجانی اثرش از میزان خندهآور بودن آن، سنگینتر به نظر بیاید. دنبالهی این فیلم هم شد Army of Darkness محصول سال ۱۹۹۲ میلادی که بازهم دوزِ اکشن را حتی از میزان قابلِ توجهش در فیلم نامبرده بالاتر برد و از ترکیب روش روایت قصه در فیلمنامهی آن با فانتزیهای ترسناک خلاقانه، یکی از تماشاییترین آثار متفاوت و طبقهبندیشده در بین فیلمهای ترسناک هالیوود را تقدیم طرفداران کرد. قصهای سینمایی که با شجاعت و جنونِ بهخصوصش، جادهای را ساخت که چند سال بعد، منجر به اکران «مومیایی» (The Mummy) شد و بهصورت غیرمستقیم، در تبدیل کردن زیرژانر فانتزی-کمدی-ترسناک-اکشن به دستهای عامهپسند و در نوع خود پرطرفدار از فیلمها، تأثیرگذار بود. Army of Darkness داستان اَش (Ash) را روایت میکند که با بازگشتنِ ناگهانی به دوران قرون وسطی، تبدیل به یکی از اسرای گرفتهشده توسط لرد آرتور، یکی از حکومتکنندگان پستفطرت و پرقدرت زمانهی خود میشود. ادامهی قصه هم مرتبط با تلاش اَش برای گرفتن کتاب مردگان، دستوپا زدن وی برای به دست آوردن توانایی احضار ارتش غولها و سلاخی موجوداتی متعدد با اره برقی شگفتانگیزی است که وقتی با سم ریمی طرف باشیم، حتی نمیتوان در یک داستان اکشن ترسناک قرون وسطایی، آن را کنار گذاشت!
Commando در سادهترین و منطقیترین بیان ممکن، باید «کماندو» (Commando) محصول ۱۹۸۵ میلادی را فیلمی دانست که دقیقا به نسخهی ایدهآلی از تصورات مخاطب دربارهی خود، تبدیل میشود. یکی از آن اثار پرانفجار و پرشده از صدای سرسامآور شلیک ماشینگانها که قهرمان اصلی را بهعنوان لشگری یکنفره معرفی میکنند و با قرار دادنش مقابل ارتشی از آدمهای مسلح، وی را به چالش میکشند. وقتی صحبت از چنین نقشی باشد و یک اثر سینمایی بخواهد تا این اندازه با درنظرگرفتن اکشنهای خود جلو برود، احتمالا انتخاب بهتری برای بازیگری در نقش پروتاگونیست اصلی قصه، نسبت به روی فرمترین نسخه از آرنولد شوارتزنگر، وجود نخواهد داشت و همین موضوع، Commando را به اثری فراموشناشدنی در زیرژانرش تبدیل کرده است. فیلمی که اگر طرفدار آثار هیجانی به خصوصی باشید که در آنها دائما روبهروی جنسهای متفاوتی از سکانسهای قدرتمند در القای حس تمپو به مخاطبان قرار میگیرید، قطعا از دنبال کردن دقایقش لذت زیادی خواهید برد. به این سبب که میتوانید موقع دیدن Commando، محو تماشای نبرد چند نفر به بهترین شکل ممکن با اسلحهی سرد، پریدن آرنولد از یک هواپیمای در حال پرواز و با خاک یکسان شدن چندین و چند سازهی بزرگ در کسری از ثانیه بشوید.
Commando حتی در کشورهایی مانند بریتانیا هم با حذفیاتی قابلتوجه به روی پردههای نقرهای رفت و سپس مدتها بعد و به سبب عرضه در شبکهی نمایش خانگی، توانست فرصت جذب مخاطبان بیشتر و بیشتر را به دست بیاورد. مخصوصا به این جهت که باتوجهبه طبقهبندی شدن آن در ردههای بالای برترین فیلمهای اکشن تاریخ سینمای آمریکا توسط چند رسانهی معتبر سینمایی، اخیرا خیلیها حتی برای اولینبار به سراغ «کماندو» میروند و عاشق جنون لحظهای نهفته در بسیاری از لحظاتش میشوند. قصهی فیلم، دربارهی جنگ خونبار جان ماتریکس یعنی یکی از اعضای بازنشستهی نیروی ویژهی پلیس با دیکتاتوری از آمریکای لاتین به اسم آریوس است که میخواهد با فشار آوردن به ماتریکس، از نفوذ او برای برگشتن به سکوی قدرت بهره ببرد. در حقیقت، همهچیز از آنجایی آغاز میشود که موقع وقت گذراندن جان در انزوا به همراه دخترش جنی، فرانکلین کربی که شخصی به جز یکی از فرماندههای سابق پلیس نیست، از راه میرسد و جان را از قتل عام سربازانی که پیشتر بهعنوان زیردستهای او به فعالیت میپرداختند، آگاه میکند. بعد هم تا قبل از آن که جان بخواهد با این گفتهها کنار بیاید، آریوس دختر او جنی را هم میدزدد تا همهچیز را به مرحلهی خطرناکتری از خشونت برساند. نتیجه هم همانطور که خودتان تا اینجا حدس زدهاید، میشود شروع مبارزهای اسلحهمحور و توقفناپذیر که علاقهمندان به ژانر اکشن، تقریبا حتی یک درصد هم شانس برای دوست نداشتنش ندارند.
The World’s End اکشن The World’s End داستان گری کینگ، مردی چهلساله و همچنان ناپخته را نشان میدهد که یک روز همراهبا تمام رفقای خود، شروع به گشتوگذار در شهر و خوشگذرانی به یاد دوران جوانیشان میکند. آنها میخواهند آرزوی متعلق به بیست سال گذشتهی خودشان را که مرتبط با گذراندن دیوانهوارترترین شب ممکن بوده است، بالاخره برآورده سازند و در این راه آنقدر مست میشوند که واقعیت، گذشته، آینده و خیالات را با یکدیگر اشتباه میگیرند. همین هم جرقهزنندهی ورود آنها به سکانسها، مبارزات و داستانکهای مریض و خندهآوری است که به سبک Shaun of the Dead، در اوج غیر قابل باور بودن حقیقتِ زندگی را به باد شوخی میگیرند و حتی در بعضی اوقات، به قرار گرفتن سرنوشت تمام بشریت در دستان همین کاراکترهای خاکستری و ظاهرا تکبعدی منجر میشوند. شوخیهایی که به خاطر هویت پروتاگونیست اصلی فیلم یعنی گری در مقام یک انسان کاملا به درد نخور و بیفایده، اثرگذاریشان هم چند برابر به نظر میآید. همانطور که احتمالا خودتان هم حدس زدهاید، تِمِ اصلی داستان گرهخورده به موضوعاتی همچون افزایش سنوسال اما فراموش نکردن دوران شگفتانگیز کودکی و نوجوانی است. اما از قضا ادگار رایت هم استاد روایت داستانهایی کلیشهای، شنیدهشده و ظاهرا بیش از اندازه دیوانهوار است که وقتی به آنها پا میگذارید، جذاب، لایق تماشا و جدید به نظر میآیند. The World’s End به سبک همیشگی ساختههای وی، ترسی از پسزده شدن توسط حجم قابل توجهی از بینندگانی که در مقابل شدتِ بیپرواییاش در ارائهی سکانسهایی اغراقآمیز در پس یکیدیگر گارد میگیرند، ندارد و به همین خاطر، بدل به فیلم اکشنی میشود که دوستداران حقیقی هنر هفتم، حتی اگر دوستش نداشته باشند، با دیدن ثانیههایش به هیچ عنوان زمان ارزشمند خود را هدر ندادهاند.
فیلم ایرانی آزاد راه سال انتشار: 1393
⏰مدت زمان: 91 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: عباس رافعی
✍️نویسنده: علیرضا محمودی
?ستارگان: مهدی پاکدل , تینا آخوند تبار , هومن سیدی ,
خلاصه داستان: روحانی جوانی که درگیر یک موقعیت تراژیک عاشقانه است، نا خواسته وارد ماجرایی می شود، او که خود قضاوت نیز می خواند بر سر دوراهی انتخاب بین عشق و ایمان قرار می گیرد…
فیلم مغزهای کوچک زنگ زده سال انتشار: 1397
⏰مدت زمان: 90 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: هومن سیدی
✍️نویسنده: هومن سیدی
?ستارگان: نوید محمدزاده , فرید سجادی حسینی , فرهاد اصلانی ,
خلاصه داستان : مغزهای کوچک زنگزده فیلمی به کارگردانی و نویسندگی هومن سیدی و تهیهکنندگی سعید سعدی محصول سال ۱۳۹۶ است. نوید محمدزاده و فرهاد اصلانی در نقش دو برادر، شخصیتهای اصلی این فیلم را برعهده دارند. تعدادی از بازیگران این فیلم از بین ۱۵هزار ویدیوی ارسالی فراخوان بازیگری و شاگردان کلاسهای هومن سیدی انتخاب شدهاند. مغزهای کوچک زنگ زده کاندیدای یازده جایزه از جشنواره فجر و برنده چهار جایزه از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را هم به دست آورد. این فیلم در انتقاد از وضعیت موجود اجتماعی خصوصاً در مقوله پخش و توزیع مواد مخدر در ایران ساخته شد و … دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p-HQ
دانلود کیفیت BLURAY
دانلود همه کیفیت ها
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
Kill Bill قبل از هر چیز بگذارید تکلیف یک موضوع را برایتان مشخص کنم. آن هم چیزی نیست جز اینکه Kill Bill: Volume 1 و Kill Bill: Volume 2 هر دو واقعا در مجموع، یک فیلم ثابت را تشکیل میدهند و از این زاویه، با ۹۹ درصد آثار چندقسمتهی سینمایی تفاوت دارند. حتی خود کوئنتین تارانتینو هم هنگام شمارش فیلمهای بلند سینماییاش، Kill Billها را یک اثر واحد در نظر میگیرد و همیشه به این ساختههای سینمایی، در مقام تشکیلدهندگان یک داستان بلند که به خاطر محدودیت دقایق فیلمهای پرفروش به دو تکه تقسیم شدهاند، نگاه کرده است. پس اگر یک درصد جزو گروه آدمهایی هستید که هنوز این دو اکشنِ کمنظیر را ندیدهاند، فراموش نکنید که برای قدم گذاشتن در دنیای آنها، هیچ راهی بهتر از تماشای هر دویشان در پس یکدیگر وجود ندارد. داستانِ Kill Bill: Volume 1 از جایی شروع میشود که یک قاتل سابق با نام «عروس» (The Bride) با اجرای درخشان اوما تورمن، چهار سال بعد از سوءقصدِ ناموفقِ عشقِ سابق و حسودش یعنی بیل به او در روز ازدواج، از کُما برمیخیزد و تنها و تنها، با میل گرفتن انتقام از وی، زندگی را از سر میگیرد. البته The Bride فقط با شخصِ بیل کار ندارد و میخواهد انتقامش را از دانه به دانهی افرادی که باعث مرگِ بچهی متولدنشدهاش شدند و عروسیاش را به گند کشیدند و او را چهار سال به کما فرستادند، بگیرد. همین هم میشود بهانهای برای شکلگیری تسلسلی جنونآمیز و خونآلود از مرگها و مبارزاتی که «عروس» با پیروزی در هرکدامشان، مثل آریا استارک از وینترفل، یک نفر را از فهرست مرگش خط میزند. Kill Bill: Volume 2 نیز دقیقا از همان لحظهی تمام شدن قسمت اول داستان را ادامه میدهد و به جستوجوی نهایی The Bride برای پیدا کردنِ بیل در مکزیک، میپردازد. در این بین، آنچه که عروس به دنبالش است و هر لحظه نیز به در چنگ گرفتنش نزدیک و نزدیکتر میشود، چیزی نیست جز انتقام و آنچه که شما از دیدن این فیلم و بازبینیهای دوباره و دوبارهاش به دست میآورید، با نگاه سطحیبینانه خلاصه میشود در لذت، لذت و لذت.
پیشنهاد فیلم آخر هفته(30) DLfars
Army of Darkness سم ریمی با آفرینش مجموعه فیلمهای Evil Dead، سهم زیادی در شکلگیری و پررنگ شدن برخی از زیرژانرهای متفاوت سینمای وحشت داشت و با Evil Dead 2 نیز به شکلی جالب، از سبک آشنای فرانچایززِ مورد بحث که بیشتر به قصهگویی کمدی/ترسناک خویش معروف بود، فاصله گرفت و به سمت اکشنهای خونبارتر رفت تا بار هیجانی اثرش از میزان خندهآور بودن آن، سنگینتر به نظر بیاید. دنبالهی این فیلم هم شد Army of Darkness محصول سال ۱۹۹۲ میلادی که بازهم دوزِ اکشن را حتی از میزان قابلِ توجهش در فیلم نامبرده بالاتر برد و از ترکیب روش روایت قصه در فیلمنامهی آن با فانتزیهای ترسناک خلاقانه، یکی از تماشاییترین آثار متفاوت و طبقهبندیشده در بین فیلمهای ترسناک هالیوود را تقدیم طرفداران کرد. قصهای سینمایی که با شجاعت و جنونِ بهخصوصش، جادهای را ساخت که چند سال بعد، منجر به اکران «مومیایی» (The Mummy) شد و بهصورت غیرمستقیم، در تبدیل کردن زیرژانر فانتزی-کمدی-ترسناک-اکشن به دستهای عامهپسند و در نوع خود پرطرفدار از فیلمها، تأثیرگذار بود. Army of Darkness داستان اَش (Ash) را روایت میکند که با بازگشتنِ ناگهانی به دوران قرون وسطی، تبدیل به یکی از اسرای گرفتهشده توسط لرد آرتور، یکی از حکومتکنندگان پستفطرت و پرقدرت زمانهی خود میشود. ادامهی قصه هم مرتبط با تلاش اَش برای گرفتن کتاب مردگان، دستوپا زدن وی برای به دست آوردن توانایی احضار ارتش غولها و سلاخی موجوداتی متعدد با اره برقی شگفتانگیزی است که وقتی با سم ریمی طرف باشیم، حتی نمیتوان در یک داستان اکشن ترسناک قرون وسطایی، آن را کنار گذاشت!
Commando در سادهترین و منطقیترین بیان ممکن، باید «کماندو» (Commando) محصول ۱۹۸۵ میلادی را فیلمی دانست که دقیقا به نسخهی ایدهآلی از تصورات مخاطب دربارهی خود، تبدیل میشود. یکی از آن اثار پرانفجار و پرشده از صدای سرسامآور شلیک ماشینگانها که قهرمان اصلی را بهعنوان لشگری یکنفره معرفی میکنند و با قرار دادنش مقابل ارتشی از آدمهای مسلح، وی را به چالش میکشند. وقتی صحبت از چنین نقشی باشد و یک اثر سینمایی بخواهد تا این اندازه با درنظرگرفتن اکشنهای خود جلو برود، احتمالا انتخاب بهتری برای بازیگری در نقش پروتاگونیست اصلی قصه، نسبت به روی فرمترین نسخه از آرنولد شوارتزنگر، وجود نخواهد داشت و همین موضوع، Commando را به اثری فراموشناشدنی در زیرژانرش تبدیل کرده است. فیلمی که اگر طرفدار آثار هیجانی به خصوصی باشید که در آنها دائما روبهروی جنسهای متفاوتی از سکانسهای قدرتمند در القای حس تمپو به مخاطبان قرار میگیرید، قطعا از دنبال کردن دقایقش لذت زیادی خواهید برد. به این سبب که میتوانید موقع دیدن Commando، محو تماشای نبرد چند نفر به بهترین شکل ممکن با اسلحهی سرد، پریدن آرنولد از یک هواپیمای در حال پرواز و با خاک یکسان شدن چندین و چند سازهی بزرگ در کسری از ثانیه بشوید.
Commando حتی در کشورهایی مانند بریتانیا هم با حذفیاتی قابلتوجه به روی پردههای نقرهای رفت و سپس مدتها بعد و به سبب عرضه در شبکهی نمایش خانگی، توانست فرصت جذب مخاطبان بیشتر و بیشتر را به دست بیاورد. مخصوصا به این جهت که باتوجهبه طبقهبندی شدن آن در ردههای بالای برترین فیلمهای اکشن تاریخ سینمای آمریکا توسط چند رسانهی معتبر سینمایی، اخیرا خیلیها حتی برای اولینبار به سراغ «کماندو» میروند و عاشق جنون لحظهای نهفته در بسیاری از لحظاتش میشوند. قصهی فیلم، دربارهی جنگ خونبار جان ماتریکس یعنی یکی از اعضای بازنشستهی نیروی ویژهی پلیس با دیکتاتوری از آمریکای لاتین به اسم آریوس است که میخواهد با فشار آوردن به ماتریکس، از نفوذ او برای برگشتن به سکوی قدرت بهره ببرد. در حقیقت، همهچیز از آنجایی آغاز میشود که موقع وقت گذراندن جان در انزوا به همراه دخترش جنی، فرانکلین کربی که شخصی به جز یکی از فرماندههای سابق پلیس نیست، از راه میرسد و جان را از قتل عام سربازانی که پیشتر بهعنوان زیردستهای او به فعالیت میپرداختند، آگاه میکند. بعد هم تا قبل از آن که جان بخواهد با این گفتهها کنار بیاید، آریوس دختر او جنی را هم میدزدد تا همهچیز را به مرحلهی خطرناکتری از خشونت برساند. نتیجه هم همانطور که خودتان تا اینجا حدس زدهاید، میشود شروع مبارزهای اسلحهمحور و توقفناپذیر که علاقهمندان به ژانر اکشن، تقریبا حتی یک درصد هم شانس برای دوست نداشتنش ندارند.
The World’s End اکشن The World’s End داستان گری کینگ، مردی چهلساله و همچنان ناپخته را نشان میدهد که یک روز همراهبا تمام رفقای خود، شروع به گشتوگذار در شهر و خوشگذرانی به یاد دوران جوانیشان میکند. آنها میخواهند آرزوی متعلق به بیست سال گذشتهی خودشان را که مرتبط با گذراندن دیوانهوارترترین شب ممکن بوده است، بالاخره برآورده سازند و در این راه آنقدر مست میشوند که واقعیت، گذشته، آینده و خیالات را با یکدیگر اشتباه میگیرند. همین هم جرقهزنندهی ورود آنها به سکانسها، مبارزات و داستانکهای مریض و خندهآوری است که به سبک Shaun of the Dead، در اوج غیر قابل باور بودن حقیقتِ زندگی را به باد شوخی میگیرند و حتی در بعضی اوقات، به قرار گرفتن سرنوشت تمام بشریت در دستان همین کاراکترهای خاکستری و ظاهرا تکبعدی منجر میشوند. شوخیهایی که به خاطر هویت پروتاگونیست اصلی فیلم یعنی گری در مقام یک انسان کاملا به درد نخور و بیفایده، اثرگذاریشان هم چند برابر به نظر میآید. همانطور که احتمالا خودتان هم حدس زدهاید، تِمِ اصلی داستان گرهخورده به موضوعاتی همچون افزایش سنوسال اما فراموش نکردن دوران شگفتانگیز کودکی و نوجوانی است. اما از قضا ادگار رایت هم استاد روایت داستانهایی کلیشهای، شنیدهشده و ظاهرا بیش از اندازه دیوانهوار است که وقتی به آنها پا میگذارید، جذاب، لایق تماشا و جدید به نظر میآیند. The World’s End به سبک همیشگی ساختههای وی، ترسی از پسزده شدن توسط حجم قابل توجهی از بینندگانی که در مقابل شدتِ بیپرواییاش در ارائهی سکانسهایی اغراقآمیز در پس یکیدیگر گارد میگیرند، ندارد و به همین خاطر، بدل به فیلم اکشنی میشود که دوستداران حقیقی هنر هفتم، حتی اگر دوستش نداشته باشند، با دیدن ثانیههایش به هیچ عنوان زمان ارزشمند خود را هدر ندادهاند.
فیلم ایرانی آزاد راه سال انتشار: 1393
⏰مدت زمان: 91 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: عباس رافعی
✍️نویسنده: علیرضا محمودی
?ستارگان: مهدی پاکدل , تینا آخوند تبار , هومن سیدی ,
خلاصه داستان: روحانی جوانی که درگیر یک موقعیت تراژیک عاشقانه است، نا خواسته وارد ماجرایی می شود، او که خود قضاوت نیز می خواند بر سر دوراهی انتخاب بین عشق و ایمان قرار می گیرد…
فیلم مغزهای کوچک زنگ زده سال انتشار: 1397
⏰مدت زمان: 90 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: هومن سیدی
✍️نویسنده: هومن سیدی
?ستارگان: نوید محمدزاده , فرید سجادی حسینی , فرهاد اصلانی ,
خلاصه داستان : مغزهای کوچک زنگزده فیلمی به کارگردانی و نویسندگی هومن سیدی و تهیهکنندگی سعید سعدی محصول سال ۱۳۹۶ است. نوید محمدزاده و فرهاد اصلانی در نقش دو برادر، شخصیتهای اصلی این فیلم را برعهده دارند. تعدادی از بازیگران این فیلم از بین ۱۵هزار ویدیوی ارسالی فراخوان بازیگری و شاگردان کلاسهای هومن سیدی انتخاب شدهاند. مغزهای کوچک زنگ زده کاندیدای یازده جایزه از جشنواره فجر و برنده چهار جایزه از جمله سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه شد. این فیلم سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را هم به دست آورد. این فیلم در انتقاد از وضعیت موجود اجتماعی خصوصاً در مقوله پخش و توزیع مواد مخدر در ایران ساخته شد و … دانلود فیلم مغزهای کوچک زنگ زده با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p-HQ
دانلود کیفیت BLURAY
دانلود همه کیفیت ها
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها