کتاب صوتی
با بیست و چهارمین قسمت از مجموعه پیشنهادی فیلم DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
Manchester by the Sea کیسی افلک، لوکاس هجز، میشل ویلیامز، کایل چندلر، کارا هیوارد، متیو برودریک و در کل تکتک بازیگران Manchester by the Sea که سومین فیلم کارگردانِ درام ستایششدهی Margaret به شمار میرود، در دنیای این فیلم، با گفتوگوهایشان و سکوتهایشان زندگی میکنند. «منچستر کنار دریا» همانقدر که میتواند برای عاشقان قصههای سینمایی ساده و در عین حال پیچیده و پرشده از کاراکترهایی شدیدا پردازششده جذاب باشد، اشخاص مخالف با فیلمسازی پردیالوگ را به شدیدترین حالت ممکن از خویش میراند. طوری که اگر عاشق همراه شدن با مشتی انسانِ کاملا بیرون کشیدهشده از دنیای خودمان و دردکشیده که پیدا کردن هدف کارگردان از همراه کردن مخاطبانش با آنها هم کار آسانی نیست نباشید، موقع تماشای Manchester by the Sea، میانگین نمرات ۹۶ آن در وبسایتهای راتن تومیتوز و متاکریتیک را ناخواسته به سخره میگیرید. ولی اگر قدرت نمایشنامهنویسی خالق اثر را درک میکنید و میخواهید با حوصله وارد دنیای شلوغ و پرجزئیات کاراکترهایی که با دل دادن به فیلم میتوان تک به تکشان را فهمید شوید، Manchester by the Sea را به احتمال زیاد، دوست خواهید داشت. تا آنجا که بعید نیست مثل آکادمی اسکار، بعد از دیدنش به این ساختهی لونرگان، لقب یکی از بیاشکالترین فیلمهای سال ۲۰۱۶ را بدهید. داستان اثر از جایی شروع میشود که لی چندلر پس از مرگ برادر بزرگترش جو، ناگهان میفهمد که او وی را بهعنوان تنها قیم رسمی پسرش انتخاب کرده است. نتیجهی این اطلاعرسانی هم چیزی نیست جز بازگشت لی به شهر قدیمی محل زندگیاش، فاصله گرفتن او از شغلی که تازه داشت در آنجا میافتاد و پر شدن مجدد ریههایش از هوای محیطی که اکثر مردمش با ماهیگیری، روزگار میگذرانند. همین هم مسبب کلید خوردن جنگ سردی بین او و دنیا و تکتک آدمهای اطرافش و تقلای بیشتر و بیشتر وی برای دوام آوردن است. مخصوصا زمانیکه با بازگشت برخی کاراکترهای آشنا برای لی که او ابدا از تعامل و گفتوگو با آنها لذت نمیبرد، زندگیِ پوچگرایانه و کمجان وی، روبهروی چالشهای بزرگتر و حلنشدنیتری قرار میگیرد.
Unforgiven ژانر وسترن با اینکه این روزها دیگر آن فروغ سابق را ندارد، اما نمیتوان محبوبیت آن را انکار کرد. این هفته تصمیم گرفتیم یکی از بهترینهای وسترن کلینت ایستوود را معرفی کنیم تا کسانی که تجربهی زیادی در دیدن فیلمهایی در این سبک ندارند، یک انتخاب عالی برای آخر هفتهی خود داشته باشند. فیلم Unforgiven محصول سال ۱۹۹۲ و کلینت ایستوود کارگردان، تهیهکننده و بازیگر نقش اول آن است که برای هر سه بخش نامزد اسکار شد. فیلم در کل ۸ نامزدی اسکار و ۴ نامزدی گلدن گلوب کسب کرد که نیمی از آنها را از جمله بهترین فیلم برنده شد. داستان فیلم در مورد ویلیام مانی، خلافکار بازنسشتهای است که سالها بعد از کنار گذاشتن خلاف و شروع کار روی مزرعهاش، برای آخرین بار سراغ آدمکشی میرود. علاوه بر ایستوود، مورگان فریمن و ریچارد هریس نیز در فیلم نقشآفرینی کردهاند. ایستوود اعلام کرد Unforgiven آخرین فیلم وسترن او خواهد بود چرا که ساخت فیلمهایی پس از آن باعث افتادن به ورطهی تکرار و تقلید سبک کارهای دیگران میشود. دیوید وب پیپلز که وظیفهی فیلمنامهنویسی «نابخشوده» را برعهده داشت، در کنار همپتون فنچر فیلمنامهی Blade Runner را نیز در کارنامهی خود دارد. فیلم مورد استقبال عظیم منتقدان قرار گرفت به طوری که طبق آمار وبسایت راتن تومیتوز، ۹۵ درصد نقدهای فیلم نقدهای مثبت هستند. منتقدان به قدری Unforgiven را تحسین کردند که اثر ایستوود را مدحی برای ژانر وسترن دانستند. جک متیونز از لسآنجلس تایمز فیلم را بهترین نمونهی فیلمهای وسترن نام برد. اجر ایبرت با اینکه ابتدا به فیلم انتقادهایی داشت، اما در نهایت آن را به لیست بهترین فیلمهای خودش راه داد. این فیلم برای ایستوود نقطهی عطفی در کارنامهاش بود، چرا که المان خشونت را پس از آن به شکلی کاملا متفاوت در آثارش به کار برد و دیگر از آن به عنوان پایههای اصلی فیلمهایش استفاده نکرد. علاوه بر منتقدان، تماشاگران نیز بسیار فیلم را دوست داشتند به طوری که Unforgiven حدود یک سال روی پردههای سینما بود و حدود ۱۶۰ میلیون دلار در برابر بودجهی ۱۴ میلیون دلاری فروش کرد.
The Other Guys فیلم کمدی The Other Guys اولین همکاری مارک والبرگ و ویل فرل است که منجر به یک فیلم کاملا سرگرمکننده و خندهدار شده است. اثر آدام مککی که شاید او را با فیلم اسکار The Big Short بشناسید، در سال ۲۰۱۰ روی پردههای سینما رفت و فروش نسبتا خوبی را تجربه کرد و به مذاق منتقدان هم خوش آمد. لیست بازیگران فیلم از نکات بسیار جذاب آن است: مایکل کیتون، اوا مندس، دواین جانسون و سموئل جکسون همگی در این کمدی شلوغ نقشآفرینی کردهاند و خود مککی هم نقش کوچکی در فیلم دارد. این پنجمین همکاری فرل و مککی به شما میرود و اولین فیلمی از بین اینها است که فرل نقشی در نویسندگی آن نداشته. اما داستان فیلم در مورد دو کارآگاه پلیس نیویورک است که به اجبار با یکدیگر همکار میشوند و هیچ هماهنگی خاصی با یکدیگر ندارند. آنها هدف خود را پیشرفت و رسیدن به سطح دو پلیس نیویورک که از آنها به عنوان الگوی خود یاد میکنند میگذارند اما اتفاقات آنطور که میخواستند پیش نمیرود. فیلم The Other Guys با بودجهای صد میلیون دلاری ساخته شد و توانست در اولین هفتهی اکرانش بیش از ۳۵ میلیون دلار فروش کند و فیلم Inception کریستوفر نولان را به پایین جدول براند. فیلم در نهایت با فروشی معادل ۱۷۰ میلیون در سراسر جهان به کار خود پایان داد. در خلاصهی نقد وبسایت راتن تومیتوز آمده «در حالی که فیلم بهترین همکاری ویل فرل و آدام مککی به شمار نمیرود، اما لحظات فوقالعادهای خلق میکند و به خوبی مخاطب را در تابستانی بدون فیلمهای کمدی شاخص میخنداند.» پیتر تروس منتقد رولینگ استون میگوید ویل فرل شوخیهای فیلم را دو برابر بامزه کرده و حتی برخی این فیلم را بهترین اثر پلیسی سال دانستند. در مقایسه با دیگر فیلم پلیسی آن سال یعنی Cop Out، اثر مککی به مراتب بالاتر قرار میگیرد و منتقدان بدون هیچ شک و شبههای آن را اثری به شدت سرگرمکننده در قیاس با فیلمهای مشابه توصیف کردهاند.
The Jungle Book یکی از موفقترین لایو اکشنهای دیزنی (فیلمی که از روی کارتون ساخته میشود) همین کتاب جنگل است که سال پیش گیشهها در هم شکست. جان فاوریو کارگردان دو قسمت Iron Man نشان داد همانند کمیک، از روی کارتونهای کلاسیک هم میتواند فیلمهای موفقی بسازد. فیلم Jungle Book از داستانهای رودیارد کیپلینگ که اواخر قرن نوزدهم منتشر شدند هم الگو گرفته و داستانش را منحصر به کارتون دیزنی که در سال ۱۹۶۷ نمایش داده شد نکرده است. فیلم داستان پسربچهای به نام موگلی را روایت میکند که توسط حیوانات بزرگ میشود و به سفری به شناخت خود میرود و همین حال، باید از توطئه و تهدیدهای «شیر خان» هم جان سالم به در ببرد. یکی از نکات بسیار قابل توجه فیلم تیم صداپیشگی آن است که نامهایی چون بیل ماری، بن کینگزلی، ادریس البا، اسکارلت جوهانسون و کریستوفر واکن در آن دیده میشود. (آهنگ Trust In Me از آلبوم موسیقی متن این فیلم را با صدا اسکارلت جوهانسون از دست ندهید!) کتاب جنگل به دلیل استفادهی بسیار گسترده از جلوههای ویژهی کامپیوتری، ۱۷۵ میلیون دلار برای دیزنی خرج برداشت اما نزدیک یک میلیارد دلار فروش کرد و پنجمین فیلم پرفروش سال ۲۰۱۶ شد. فروش کتاب جنگل بالاتر از انتظارها بود و بعد از زوتوپیا و کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی، سومین فیلم ۲۰۱۶ بود که از مرز ۹۰۰ میلیون دلار فروش عبور کرد و جالب اینجاست که هرسه فیلم محصول استودیوهای دیزنی هستند. فیلم تنها در گیشه عالی عمل نکرد و در نزد منتقدان هم به خوبی استقبال شد. با نمرهی ۷۷ در متاکریتیک و درصد ۹۵ در راتن تومیتوز، Jungle Book بیشک از موفقترین اقتباسهای دیزنی است. منتقدان جلوههای ویژه، موسیقی متن، عملکرد صداپیشگان، کارگردانی فاوریو و وفاداری فیلم به منبع اصلی را تحسین کردهاند. نسخهی دوم فیلم هم تایید شده و احتمالا بعد از سال ۲۰۱۹ و لایو اکشن «شیر شاه» باز هم به کارگردانی جان فاوریو ساخته خواهد شد. برادران وارنر هم فیلمی با اقتباس از داستانهای کتاب جنگل در دست ساخت دارند که سال آینده و بدون ارتباط با اثر دیزنی اکران خواهد شد.
فیلم ایرانی تله سال انتشار: 1384
⏰مدت زمان: 102 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: سیروس الوند
✍️نویسنده:
?ستارگان: محمدرضا گلزار , امین حیایی , مهناز افشار , خلاصه داستان: یک زوج جوان وقتی با هم عروسی میکنندو سرخانه و زندگیشان می روند شب اول زندگیشان بخاطر یک تلفن از یک شخص ناشناس بهم میریزد و خراب میشود. صدا از یک گذشته ی تلخ میگوید گذشته ای که سیاهی را پیش روی این جوان گذاشته است و میتوانند با فراموش کردن گذشته خودشان زندگی کنند اما فراموش کرده اند که سایه ی سیاهی گذشته همیشه پیش روی آنهاست.
فیلم ایرانی روغن مار سال انتشار: 1397
⏰مدت زمان: 75 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: علیرضا داودنژاد
✍️نویسنده:
?ستارگان: اقدس سعادت رضایی, مونا داوودنژاد, محمد حبیبیان, علی داوودنژاد , خلاصه داستان: این فیلم دقیقاً یک فیلم تجربی به سبک داودنژاد است که بهخصوص با بخش سومش، بهخوبی میتوان آن را به عنوان فیلمی از این فیلمساز جسور و تجربهگرای سینمای ایران بهجا آورد. یعنی فیلمیست که امضای او را دارد. هم غیرمنتظره است و هم اینکه پس از تماشایش، دیدن چنین فیلمی را از او، بعید نمیدانیم … دانلود فیلم روغن مار با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p
دانلود همه کیفیت ها
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
Manchester by the Sea کیسی افلک، لوکاس هجز، میشل ویلیامز، کایل چندلر، کارا هیوارد، متیو برودریک و در کل تکتک بازیگران Manchester by the Sea که سومین فیلم کارگردانِ درام ستایششدهی Margaret به شمار میرود، در دنیای این فیلم، با گفتوگوهایشان و سکوتهایشان زندگی میکنند. «منچستر کنار دریا» همانقدر که میتواند برای عاشقان قصههای سینمایی ساده و در عین حال پیچیده و پرشده از کاراکترهایی شدیدا پردازششده جذاب باشد، اشخاص مخالف با فیلمسازی پردیالوگ را به شدیدترین حالت ممکن از خویش میراند. طوری که اگر عاشق همراه شدن با مشتی انسانِ کاملا بیرون کشیدهشده از دنیای خودمان و دردکشیده که پیدا کردن هدف کارگردان از همراه کردن مخاطبانش با آنها هم کار آسانی نیست نباشید، موقع تماشای Manchester by the Sea، میانگین نمرات ۹۶ آن در وبسایتهای راتن تومیتوز و متاکریتیک را ناخواسته به سخره میگیرید. ولی اگر قدرت نمایشنامهنویسی خالق اثر را درک میکنید و میخواهید با حوصله وارد دنیای شلوغ و پرجزئیات کاراکترهایی که با دل دادن به فیلم میتوان تک به تکشان را فهمید شوید، Manchester by the Sea را به احتمال زیاد، دوست خواهید داشت. تا آنجا که بعید نیست مثل آکادمی اسکار، بعد از دیدنش به این ساختهی لونرگان، لقب یکی از بیاشکالترین فیلمهای سال ۲۰۱۶ را بدهید. داستان اثر از جایی شروع میشود که لی چندلر پس از مرگ برادر بزرگترش جو، ناگهان میفهمد که او وی را بهعنوان تنها قیم رسمی پسرش انتخاب کرده است. نتیجهی این اطلاعرسانی هم چیزی نیست جز بازگشت لی به شهر قدیمی محل زندگیاش، فاصله گرفتن او از شغلی که تازه داشت در آنجا میافتاد و پر شدن مجدد ریههایش از هوای محیطی که اکثر مردمش با ماهیگیری، روزگار میگذرانند. همین هم مسبب کلید خوردن جنگ سردی بین او و دنیا و تکتک آدمهای اطرافش و تقلای بیشتر و بیشتر وی برای دوام آوردن است. مخصوصا زمانیکه با بازگشت برخی کاراکترهای آشنا برای لی که او ابدا از تعامل و گفتوگو با آنها لذت نمیبرد، زندگیِ پوچگرایانه و کمجان وی، روبهروی چالشهای بزرگتر و حلنشدنیتری قرار میگیرد.
پیشنهاد فیلم آخر هفته(24) DLfars
Unforgiven ژانر وسترن با اینکه این روزها دیگر آن فروغ سابق را ندارد، اما نمیتوان محبوبیت آن را انکار کرد. این هفته تصمیم گرفتیم یکی از بهترینهای وسترن کلینت ایستوود را معرفی کنیم تا کسانی که تجربهی زیادی در دیدن فیلمهایی در این سبک ندارند، یک انتخاب عالی برای آخر هفتهی خود داشته باشند. فیلم Unforgiven محصول سال ۱۹۹۲ و کلینت ایستوود کارگردان، تهیهکننده و بازیگر نقش اول آن است که برای هر سه بخش نامزد اسکار شد. فیلم در کل ۸ نامزدی اسکار و ۴ نامزدی گلدن گلوب کسب کرد که نیمی از آنها را از جمله بهترین فیلم برنده شد. داستان فیلم در مورد ویلیام مانی، خلافکار بازنسشتهای است که سالها بعد از کنار گذاشتن خلاف و شروع کار روی مزرعهاش، برای آخرین بار سراغ آدمکشی میرود. علاوه بر ایستوود، مورگان فریمن و ریچارد هریس نیز در فیلم نقشآفرینی کردهاند. ایستوود اعلام کرد Unforgiven آخرین فیلم وسترن او خواهد بود چرا که ساخت فیلمهایی پس از آن باعث افتادن به ورطهی تکرار و تقلید سبک کارهای دیگران میشود. دیوید وب پیپلز که وظیفهی فیلمنامهنویسی «نابخشوده» را برعهده داشت، در کنار همپتون فنچر فیلمنامهی Blade Runner را نیز در کارنامهی خود دارد. فیلم مورد استقبال عظیم منتقدان قرار گرفت به طوری که طبق آمار وبسایت راتن تومیتوز، ۹۵ درصد نقدهای فیلم نقدهای مثبت هستند. منتقدان به قدری Unforgiven را تحسین کردند که اثر ایستوود را مدحی برای ژانر وسترن دانستند. جک متیونز از لسآنجلس تایمز فیلم را بهترین نمونهی فیلمهای وسترن نام برد. اجر ایبرت با اینکه ابتدا به فیلم انتقادهایی داشت، اما در نهایت آن را به لیست بهترین فیلمهای خودش راه داد. این فیلم برای ایستوود نقطهی عطفی در کارنامهاش بود، چرا که المان خشونت را پس از آن به شکلی کاملا متفاوت در آثارش به کار برد و دیگر از آن به عنوان پایههای اصلی فیلمهایش استفاده نکرد. علاوه بر منتقدان، تماشاگران نیز بسیار فیلم را دوست داشتند به طوری که Unforgiven حدود یک سال روی پردههای سینما بود و حدود ۱۶۰ میلیون دلار در برابر بودجهی ۱۴ میلیون دلاری فروش کرد.
The Other Guys فیلم کمدی The Other Guys اولین همکاری مارک والبرگ و ویل فرل است که منجر به یک فیلم کاملا سرگرمکننده و خندهدار شده است. اثر آدام مککی که شاید او را با فیلم اسکار The Big Short بشناسید، در سال ۲۰۱۰ روی پردههای سینما رفت و فروش نسبتا خوبی را تجربه کرد و به مذاق منتقدان هم خوش آمد. لیست بازیگران فیلم از نکات بسیار جذاب آن است: مایکل کیتون، اوا مندس، دواین جانسون و سموئل جکسون همگی در این کمدی شلوغ نقشآفرینی کردهاند و خود مککی هم نقش کوچکی در فیلم دارد. این پنجمین همکاری فرل و مککی به شما میرود و اولین فیلمی از بین اینها است که فرل نقشی در نویسندگی آن نداشته. اما داستان فیلم در مورد دو کارآگاه پلیس نیویورک است که به اجبار با یکدیگر همکار میشوند و هیچ هماهنگی خاصی با یکدیگر ندارند. آنها هدف خود را پیشرفت و رسیدن به سطح دو پلیس نیویورک که از آنها به عنوان الگوی خود یاد میکنند میگذارند اما اتفاقات آنطور که میخواستند پیش نمیرود. فیلم The Other Guys با بودجهای صد میلیون دلاری ساخته شد و توانست در اولین هفتهی اکرانش بیش از ۳۵ میلیون دلار فروش کند و فیلم Inception کریستوفر نولان را به پایین جدول براند. فیلم در نهایت با فروشی معادل ۱۷۰ میلیون در سراسر جهان به کار خود پایان داد. در خلاصهی نقد وبسایت راتن تومیتوز آمده «در حالی که فیلم بهترین همکاری ویل فرل و آدام مککی به شمار نمیرود، اما لحظات فوقالعادهای خلق میکند و به خوبی مخاطب را در تابستانی بدون فیلمهای کمدی شاخص میخنداند.» پیتر تروس منتقد رولینگ استون میگوید ویل فرل شوخیهای فیلم را دو برابر بامزه کرده و حتی برخی این فیلم را بهترین اثر پلیسی سال دانستند. در مقایسه با دیگر فیلم پلیسی آن سال یعنی Cop Out، اثر مککی به مراتب بالاتر قرار میگیرد و منتقدان بدون هیچ شک و شبههای آن را اثری به شدت سرگرمکننده در قیاس با فیلمهای مشابه توصیف کردهاند.
The Jungle Book یکی از موفقترین لایو اکشنهای دیزنی (فیلمی که از روی کارتون ساخته میشود) همین کتاب جنگل است که سال پیش گیشهها در هم شکست. جان فاوریو کارگردان دو قسمت Iron Man نشان داد همانند کمیک، از روی کارتونهای کلاسیک هم میتواند فیلمهای موفقی بسازد. فیلم Jungle Book از داستانهای رودیارد کیپلینگ که اواخر قرن نوزدهم منتشر شدند هم الگو گرفته و داستانش را منحصر به کارتون دیزنی که در سال ۱۹۶۷ نمایش داده شد نکرده است. فیلم داستان پسربچهای به نام موگلی را روایت میکند که توسط حیوانات بزرگ میشود و به سفری به شناخت خود میرود و همین حال، باید از توطئه و تهدیدهای «شیر خان» هم جان سالم به در ببرد. یکی از نکات بسیار قابل توجه فیلم تیم صداپیشگی آن است که نامهایی چون بیل ماری، بن کینگزلی، ادریس البا، اسکارلت جوهانسون و کریستوفر واکن در آن دیده میشود. (آهنگ Trust In Me از آلبوم موسیقی متن این فیلم را با صدا اسکارلت جوهانسون از دست ندهید!) کتاب جنگل به دلیل استفادهی بسیار گسترده از جلوههای ویژهی کامپیوتری، ۱۷۵ میلیون دلار برای دیزنی خرج برداشت اما نزدیک یک میلیارد دلار فروش کرد و پنجمین فیلم پرفروش سال ۲۰۱۶ شد. فروش کتاب جنگل بالاتر از انتظارها بود و بعد از زوتوپیا و کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی، سومین فیلم ۲۰۱۶ بود که از مرز ۹۰۰ میلیون دلار فروش عبور کرد و جالب اینجاست که هرسه فیلم محصول استودیوهای دیزنی هستند. فیلم تنها در گیشه عالی عمل نکرد و در نزد منتقدان هم به خوبی استقبال شد. با نمرهی ۷۷ در متاکریتیک و درصد ۹۵ در راتن تومیتوز، Jungle Book بیشک از موفقترین اقتباسهای دیزنی است. منتقدان جلوههای ویژه، موسیقی متن، عملکرد صداپیشگان، کارگردانی فاوریو و وفاداری فیلم به منبع اصلی را تحسین کردهاند. نسخهی دوم فیلم هم تایید شده و احتمالا بعد از سال ۲۰۱۹ و لایو اکشن «شیر شاه» باز هم به کارگردانی جان فاوریو ساخته خواهد شد. برادران وارنر هم فیلمی با اقتباس از داستانهای کتاب جنگل در دست ساخت دارند که سال آینده و بدون ارتباط با اثر دیزنی اکران خواهد شد.
فیلم ایرانی تله سال انتشار: 1384
⏰مدت زمان: 102 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: سیروس الوند
✍️نویسنده:
?ستارگان: محمدرضا گلزار , امین حیایی , مهناز افشار , خلاصه داستان: یک زوج جوان وقتی با هم عروسی میکنندو سرخانه و زندگیشان می روند شب اول زندگیشان بخاطر یک تلفن از یک شخص ناشناس بهم میریزد و خراب میشود. صدا از یک گذشته ی تلخ میگوید گذشته ای که سیاهی را پیش روی این جوان گذاشته است و میتوانند با فراموش کردن گذشته خودشان زندگی کنند اما فراموش کرده اند که سایه ی سیاهی گذشته همیشه پیش روی آنهاست.
فیلم ایرانی روغن مار سال انتشار: 1397
⏰مدت زمان: 75 دقیقه
?زبان: فارسی
?کشور سازنده: ایران
? ژانر: اجتماعی ,ایرانی
?کارگردان: علیرضا داودنژاد
✍️نویسنده:
?ستارگان: اقدس سعادت رضایی, مونا داوودنژاد, محمد حبیبیان, علی داوودنژاد , خلاصه داستان: این فیلم دقیقاً یک فیلم تجربی به سبک داودنژاد است که بهخصوص با بخش سومش، بهخوبی میتوان آن را به عنوان فیلمی از این فیلمساز جسور و تجربهگرای سینمای ایران بهجا آورد. یعنی فیلمیست که امضای او را دارد. هم غیرمنتظره است و هم اینکه پس از تماشایش، دیدن چنین فیلمی را از او، بعید نمیدانیم … دانلود فیلم روغن مار با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p
دانلود همه کیفیت ها
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها