TG222 3

پیشنهاد فیلم آخر هفته(22) DLfars


( )


3.1/5 – (8 امتیاز)
( )
Bookmark (0)
Please login to bookmarkClose

No account yet? Register

کتاب صوتی

با بیست و دومین قسمت از مجموعه پیشنهادی فیلم DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars می‌پردازیم و آن‌ها را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آن‌ها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی می‌شوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما می‌پردازیم، همراه ما باشید.


  Braveheart 1995 «شجاع دل»، به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های مل گیبسون، به روایت داستانی درباره‌ی آزادی و تلاش یک انسان برای مقاومت در برابر زورگویان می‌پردازد. داستانی شاید کلیشه‌شده و تکراری، که در نگاه آغازین می خواهد یک بار دیگر همان ماجرای مبارزه‌ی مردمان بی‌گناه در برابر حاکمان ستم‌گر را به رخ تماشاگر سینمایی‌اش بکشد و به دور از هیچ عملکرد ارزشمند و خاصی، صرفا این‌گونه وی را برای زمانی نه‌چندان بلند، سرگرم کند. ولی حقیقت آن است که Braveheart، در عین این که استادانه محترم‌ترین کلیشه‌های زیرژانر داستانیِ خود را نشان‌مان می‌دهد، در عین این که هیچ مشکلی با ارائه‌ی فوق‌العاده‌ی عناصر مجذوب‌کننده‌ی مخاطب عام ندارد و در عین این که حتی کم‌انتظارترین بینندگانش را نیز سرگرم می‌کند، بدون شک باید به عنوان روایتی محترم و ارزشمند شناخته شود که هم حرف‌های عمیقی برای گفتن دارد و هم در پا گذاشتن به قلمروهایی خطرناک در چنین داستان‌گویی‌هایی، لایق ستایش به نظر می‌رسد. ویلیام والاس، قهرمان اصلی فیلم‌نامه که خود مل گیبسون در کنار کارگردانی اثر اجرای نقش آن را هم برعهده گرفته است، نه یک شخصیت کلیشه‌ای دیگر بلکه تصویری از تمام رهبرانی است که شاید روزگاری مردان و زنانی ساده که تنها دل‌شان حفظ آرامش خانواده‌شان را می‌خواسته بوده باشند، ولی دنیا از آن‌ها یک قهرمان می‌سازد. در این میان، بازی عالی مل گیبسون در کنار نقش‌آفرین‌های دیگری که کاراکترهای‌شان را غالبا به کمال نشان‌تان می‌دهند، شخصیت‌هایی که تک‌تک‌شان خاکستری، پردازش‌شده و در هدف رساندن پیام‌های فیلم‌ساز به مخاطب زندگی می‌کنند و داستانی که چه در ذات و چه در روایت باید آن را تلخ و شیرین و خواستنی دانست، درون برخی از ثانیه‌های فیلم، کاری می‌کند که هوش از سرتان برود. همه‌ی این‌ها تازه فارغ از داستان‌گویی غیرقابل حدس، روایت‌های تصویری معنادار و فراموش‌ناشدنی و دیالوگ‌هایی هستند که از شدت عمیق بودن و دوست‌داشتنی جلوه کردن‌شان، تماشاگر Braveheart احتمالا در آینده وقتی حتی در جمع‌هایی دوستانه صحبت به مفاهیمی چون آزادی و انسانیت و قهرمان بودن می‌رسد، ناخودآگاه به آن‌ها استناد خواهند کرد. راستی، اگر به هر دلیلی همه‌ی این‌ها را هم بگذاریم کنار، باز به خاطر اکشن‌های قرون‌وسطاییِ دقیق و فوق‌العاده‌ی فیلم که گذر زمان ابدا از کیفیت‌شان نکاسته است، حتی بیشتر از آن‌چه که در ابتدا انتظارش را دارید، آدم‌هایی پیدا می‌شوند که حداقل از تماشای یک‌باره‌ی «شجاع دل» هم که شده، نهایت لذت را ببرند.

پیشنهاد فیلم آخر هفته(22) DLfars




  Blue Jasmine 2013 وودی آلن، اصولا همان اندازه که در رسیدن به یک فرم روایی ثابت و ارائه‌ی دوباره و دوباره‌ی آن در حالات و قالب‌هایی غیرقابل شناسایی برای مخاطب زبردست به نظر می‌رسد، انصافا در آفرینش مجدد اصول روایت سینمایی‌اش و ایجاد کردن تغییراتی به ظاهر جزئی اما شدیدا تاثیرگذار در داستان‌گویی خود نیز، توانایی شگفت‌انگیزی دارد. به همین سبب، همیشه هنگام دنبال کردن دقایق فیلم‌های او، باید حواس‌تان را جمع کنید و ببینید چه‌قدر بی‌آلایش، با عناصر درام داستان بازی می‌کند و از آن‌ها، معنا، روایت و جذابیت بیرون می‌کشد. با این حال، آن‌گونه که خیلی از بازیگران حاضر در فیلم‌های وودی آلن گفته‌اند، قسمت محسوسی از آثار او، به اجراکنندگان کاراکترها آزادی عمل می‌دهند و از بداهه‌سرایی‌های این بازیگران بهره می‌برند. پس پربیراه نگفته‌ایم اگر بگوییم که هنگام صحبت درباره‌ی حجم بالایی از ساخته‌های دل‌نشین آلن، در حقیقت داریم راجع به محصولات سینمایی خاصی صحبت می‌کنیم که به معنای واقعی کلمه، در خلاقیت وام‌دار بازیگران‌شان هم هستند. این موضوع اما در برخی از فیلم‌ها او همانند Blue Jasmine، بیشتر از دیگر آثار پرداخته‌شده توسط وی به چشم می‌خورند. چرا که در این فیلم‌ها، تمرکز آلن چنان بر روی یکی از شخصیت‌ها قرار می‌گیرد که اگر بازیگر از پس اجرای مطلقا بی‌نقص آن برنیاید، احتمالا نمی‌توان انتظار اثر سینمایی ایده‌آلی را داشت یا موقع تماشا کردنش فیلمی را دید که در یاد و خاطرمان باقی می‌ماند. Blue Jasmine، روایت‌کننده‌ی داستان به ظاهر ساده‌ای است. داستانی درباره‌ی زنی که دنیایش در ثروت و همه‌ی چیزهای جهان را داشتن خلاصه شده است و به شکلی ناگهانی، خودش را در حالتی که هیچ چیزی برایش باقی نمانده پیدا می‌کند. جاسمین، شوهرش را از دست می‌دهد، اموالش توسط دولت مصادره می‌شوند و دست از پا درازتر به خانه‌ی ساده‌ی خواهرش می‌رود تا به زندگی جدید، شاید کم‌هیجان و صد البته کم‌خرجش عادت کند. البته که او عادت‌هایش را حفظ کرده است و هنوز از تمام در و دیوار و اعضای خانه ایراد می‌گیرد، ولی راهی که این شخصیت قابل لمس و خاکستری برای دیدن دوباره‌ی دنیای واقعی به دور از آن‌چیزهایی که به خاطر ارزش مالی‌شان آن‌ها را ستایش می‌کرد باید طی کند، آن‌قدر مسیر عمیق، درونی و شگفت‌انگیزی است که هیچ‌کدام از مخاطبانِ درام‌های تاثیرگذار سینمایی، نباید از خیر دنبال کردنش بگذرند. این وسط اما با این که قاب‌بندی‌ها، موسیقی‌ها و کارگردانی‌ها به مانند اکثر ساخته‌های وودی آلن جذاب به نظر می‌رسند و همه‌ی بازیگران از جمله سالی هاوکینز با موفقیت نقش‌های‌شان را اجرا می‌کنند، ستاره‌ی اصلی و یکی از عناصر محوری فیلم که دقیقا به مانند مواردی همچون فیلم‌نامه و تدوین روی جلوه‌ی نهایی آن اثر گذاشته، کیت بلانشتی است که به خاطر بازی در این ساخته‌ی محترم و تحسین‌شده، جایزه‌ی اسکار را در اوج لیاقت و شایستگی، به دست آورد…


  Keanu 2016 شاید نقش آفرینی زوج کی و پیل را در سریال کمدی آن‌ها دیده باشید، اما تماشای این دو نفر روی پرده‌ی سینما در یک فیلم یک ساعت و نیمه لذت خاص دیگری دارد. جوردن پیل و کیگن-مایکل کی در فیلم Keanu نقش دو پسر عمو را بازی می‌کنند که برای نجات گربه‌شان از گروهی خلاف‌کار، دست به هر کاری می‌زنند. شخصیت رل با بازی پیل تازه از نامزد خود جدا شده و افسرده است تا وقتی که یک گربه را جلو در خانه‌اش پیدا می‌کند. او نام گربه را کیانو (با صداپیشگی کیانو ریوز) می‌گذارد و هنگامی که کلارنس با بازی کی به خانه‌ی او می‌رود، با گربه آشنا می‌شود. اما برخی از اعضای گروه موادفروشان محله‌ی آن‌ها به خانه‌ی رل حمله می‌کنند و گربه را با خود می‌برند. پیتر آنتکیو کارگردان فیلم پیش از این کارگردانی تمامی قسمت‌های سریال Key & Peele را برعهده داشت و سال گذشته تصمیم گرفت فیلمی با همان گروه بسازد، فیلمی که به نظر می‌رسد یکی از قسمت‌های همان سریال است و تنها پر و بال بیشتری به آن اضافه شده است. فیلم کیانو با بودجه‌ی ۱۵ میلیون دلاری ساخته شده و ۲۰ میلیون دلار فروش کرده است. بر خلاف استقبال نه چندان قوی تماشاگران از فیلم، منتقدان از کمدی غیرمعمول فیلم تعریف کرده‌اند و جذابیت گروه دو نفره کی و پیل را در کنار شوخی‌های سریع و دیدنی فیلم از نقاط قوت آن برشمردند. هنگام اعلام ساخت چنین فیلمی، بسیاری بر این باور بودند که Keanu قرار است یک پارودی یا شوخی از فیلم John Wick باشد که به تازگی اکران شده بود اما آنتکیو اعلام کرد پروسه‌ی ساخت این دو فیلم همزمان با یکدیگر بوده و هنگام شروع ساخت اصلا از فیلم کیانو ریوز بی‌اطلاع بودند. اما در هر صورت این بازیگر با پروژه‌ی Keanu همکاری کرد و در یک سکانس صداپیشگی گربه‌ی فیلم را بر عهده گرفت.


  ParaNorman 2012 اما در بخش انیمیشن این هفته، باز هم یک نامزد اسکار را خواهیم داشت. انیمیشن ParaNorman در سال ۲۰۱۲ نامزد اسکار بهترین انیمیشن شد که جایزه را به Brave پیکسار باخت. پارانورمن اولین انیمیشن استاپ موشن دنیا است که کاراکترهای آن تماما به وسیله‌ی پرینتر سه‌بعدی ساخته شده و دومین انیمیشنی است که به صورت سه‌بعدی ساخته و اکران شده است. این انیمیشن که با بودجه‌ی نسبتا بالای ۶۰ میلیون دلاری تهیه شد در نهایت با صد میلیون دلار فروش جهانی به کار خود پایان داد. کریس باتلر که یکی از کارگردان‌های این انیمیشن است، نویسندگی استاپ موشن فوق‌العاده‌ی Kubo and the Two Strings را نیز بر عهده داشته است. داستان در مورد پسربچه‌ای به نام نورمن است که می‌تواند با مرده‌ها صحبت کند ولی کسی او را جدی نمی‌گیرد و مورد تمسخر بقیه قرار می‌گیرد. کیسی افلک، آنا کندریک و جان گودمن از جمله صداپیشگان پارانورمن هستند. پارانورمن با ثبت میانگین امتیاز ۷۲ متاکریتیک، به عنوان یکی از انیمیشن‌های استاپ موشن شاخص چند سال اخیر شناخته می‌شود. در خلاصه‌ی نقد این انیمیشن در وبسایت راتن تومیتوز آمده: «پارانورمن با ظاهر زیبای خود و داستان درگیرکننده‌اش، بچه‌ها را هم سرگرم می‌کند و هم می‌ترساند و برای والدین آن‌ها هم قصه‌ی بسیار عمیقی روایت می‌کند.» ۸۷ درصد نقد‌هایی که از پارانورمن از در این وبسایت ثبت شده نقدهای مثبت بوده و اگر برای آخر هفته‌ی خود هوس یک استاپ موشن دیدنی کردید، این اثر خوش‌ساخت و مورد پسند منتقدان را از دست ندهید.


  فیلم ایرانی پر پرواز سال انتشار: 1380
مدت زمان: 97 دقیقه 
زبان: فارسی
کشور سازنده:ایران
 ژانر: اجتماعی ,ایرانی
کارگردان: خسرو معصومی
نویسنده: 
ستارگان:شادمهر عقیلی، زیبا بروفه، مرجان شیرمحمدی خلاصه داستان: خواننده جوانی در صدد ارائه نخستین آلبوم موسیقی خود است اما تلاش او و نامزدش به جایی نمی رسد و حتی برای گرفتن مجوز هم موفق نمی شود. تا اینکه یاسمن وارد زندگی او می شود و…


  فیلم ایرانی عروس بندر سال انتشار: 1397
مدت زمان: 90 دقیقه 
زبان: فارسی
کشور سازنده:ایران
 ژانر: ایرانی ,کمدی
کارگردان: امیر معقولی
نویسنده: مجید سعیدیان
ستارگان:علی صادقی، یوسف تیموری، علی کاظمی، زهره فکور صبور،جواد زیتونی، محمد سیانکی خلاصه داستان: درباره جوانی است که برای تحصیل به خارج از کشور می رود اما در خارج از کشور به تحصیل نمی پردازد و به یک خواننده زیرزمینی تبدیل می شود و وقتی به کشور بازمی گردد این موضوع را از همه مخفی می کند و…. دانلود فیلم عروس بندر با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p


در ادامه خوشحال می‌شویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز می‌توانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
لینک های دانلود فوری
دیدگاه ها
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
آموزشهای پیشنهادی
فیلم و دانلود کردم چه طور زیرنویس و به فیلم اضافه کنم

آموزش چسباندن صوت دوبله فارسی به فیلم

فیلم و با زبان اصلی و صدای دوبله فیلم رو به صورت مجزا دانلود کردم ، چه طور صوت دوبله رو به فیلم اضافه کنم؟

آموزش چسباندن صوت دوبله فارسی به فیلم

فیلم چند زبانه است. چه طور صوت دوبله رو تغییر بدم؟

آموزش تغییر صوت فیلم های دوبله

در مورد امکانات پخش آنلاین نیاز به راهنمایی دارم!

راهنمای پخش آنلاین

برچسب ها
;
0
با ارسال نظراتتون باعث پیشرفت مجموعه میشید!x