کتاب صوتی
با هجدهمین قسمت از مجموعه پیشنهادی فیلم DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
Taxi Driver درون کارنامهی سینماگری همچون مارتین اسکورسیزی که قسمتی از پررنگترین نقاط تاریخ سینمای معاصر را شکل داده است، صحبت از صفت شاهکار برای یک فیلم، شاید کار بسیار سختی باشد. چرا که اسکورسیزی اینقدر فیلمهای فوقالعاده دارد که انتخاب کردن بهترین اثر قرارگرفته مابین آنها، هم به شدت سخت به نظر برسد و هم به توضیحات زیاد و مفصل احتیاج پیدا کند. از این نظر که نامیدن هرکدام از بهترین فیلمهای او به عنوان برترین اثر کارنامهی هنریاش، ادعای بزرگی خوهد بود که باید آن را اثبات کرد. به همین خاطر، «راننده تاکسی» را نه شاهکار اسکورسیزی که دوستداشتنیترین فیلم او برای خودم خطاب میکنم. اثری دربارهی مردی بازگشته از جنگ ویتنام، که به واقعگرایانهترین حالت ممکن، زندگی جدیدش را خالی از هدف و آزاردهنده میبیند. تراویس بیکل یعنی شخصیت اصلی فیلم که رابرت دنیرو در نقش وی یکی از بهترین بازیگریهایش را ارائه میدهد، نمایندهی تک به تک آدمهایی است که روزها و شبهای زیادی از زندگیشان را در یک جبههی مشخص میجنگند و بعد، وقتی که نبرد با همهی هدفمند یا احمقانه بودنش به پایان رسید، کاری برای انجام دادن ندارند. آدمهایی که ذرهذرهی زندگیشان را میگردند و همیشه دور و برشان را خوب نگاه میکنند تا شاید، فقط شاید چیزی برای دوست داشتن و جنگیدن پیدا کنند. برای تراویس، این نبرد میتواند تلاش برای به دست آوردن دل یک زن زیبا، نجات دادن یک دختر نوجوان از دست جامعهی پستفطرت اطرافش یا حتی نابود کردن همهی بدیهای حاضر در دنیا با از بین بردن سیاستمداری قدرتمند باشد. مواردی که ممکن است تراویس درک درستی از هیچکدام از آنها نداشته باشد ولی نیاز او به مبارزه، باعث رفتن وی به سراغشان میشود. نویسندگی فوقالعادهی پل شریدر که امسال هم برای نگارش فیلمنامهی «اولین اصلاحشده» (First Reformed) نامزد دریافت جایزهی اسکار شد، در کنار ظرافت عجیبوغریب بازی رابرت دنیرو، تراویس بیکل را به یکی از ماندگارترین و لایق احترامترین کاراکترهای خاکستری سینما تبدیل میکند. یکی از آن آدمهایی که نمیتوانیم همهی کارهایشان را ستایش کنیم ولی میتوانیم فلسفهی تک به تک گام برداشتنهایشان به سمت کارهای مثبت یا منفی را بفهمیم. اما این برندهی جایزهی نخل طلای جشنوارهی کن، فارغ از روایت داستانی و شخصیتپردازی مثالزدنیاش و حتی فارغ از تمام معناسراییها زیبا و کهنهنشدهای که به شکل زیرمتنی و پنهانشده تقدیممان میکند، تصاویر به غایت زیبایی هم دارد. هنر اسکورسیزی در زنده نگه داشتن ذرهذرهی یک شهر در قابهای اثرش، شاید امروز بیشتر از همیشه به چشم بیاید. امروز که فیلم را نگاه میکنیم و هنگام دیدنش، مثل زمان تماشای یک مستندِ با ارزش و خاص، به درون فضازمانهای حاضر در دقایق آن، سفر میکنیم. از قضا ما آنقدر عمیق هم این سفر را پشت سر میگذاریم که پس از پایان یافتن ثانیههای «راننده تاکسی»، هنوز در پس ذهنمان، به حرکت یک تاکسی زردرنگ در آن فضازمان و مواجههی رانندهاش با نسخهی جوانتر جودی فاستر دوستداشتنی، باور داریم. طوری که Taxi Driver برایمان بیشتر از یک فیلم عالی، مثل یک واقعیت موازی به نظر میرسد که از شدت خوشبختیمان، موفق به دیدن زندگی برخی از ساکنانش شدهایم. و اگر یک فیلم چهلساله میتواند هنوز میتواند در نخستین تماشا یا بازبینیهایش اینچنین مخاطبانِ بسیاری را تحت تاثیر قرار دهد، پس قطعا باید تا جایی که میتوانیم، به ستایشش بپردازیم.
Source Code فیلم علمیتخیلی Source Code یکی از بهترین ساختههای دانکن جونز پس از فیلم «ماه» است. (در مورد فیلم وارکرفت هم حرفی نمیزنیم!) جیک جیلنهال که خود باعث انتخاب جونز به عنوان کارگردان فیلم شد نقش یک کاپیتان ارتش آمریکا را بازی میکند که در یک بازی زمانی قرار میگیرد و وظیفه یک بمبگذار را پیدا کند. سر و کله زدن با زمان همیشه در فیلمها جذاب بوده و بن ریپلی فیلمنامهنویس فیلم و جونز با جهانبینی خود توانستند به نتیجهی بسیار قابل قبولی دست پیدا کنند. این فیلم آمریکایی-فرانسوی در سال ۲۰۱۱ اکران شد و توانست با بودجهی نسبتا پایین ۳۲ میلیون دلاری، به ۱۴۷ میلیون دلار فروش دست پیدا کند که یک موفقیت مالی بزرگ محسوب میشود. همین باعث شد ایدهی ساخت یک سریال اقتباسی به سر سازندگان و شبکه CBS بزند اما به دلیل ساخت قسمت دوم فیلم، این سریال لغو شد. اکثر شاتهای فیلم در شهر مونترال کانادا فیلمبرداری شده و البته قسمتی از آن هم در شیکاگو و ایلینویز ضبط شده است. قرار بود بخشی از فیلم در اتاوا پایتخت کانادا فیلمبرداری شود که به دلیل عدم توافق با شرکت راهآهن ایالت انتاریو، میسر نشد. فیلم Source Code در هفتهی اول اکرانش ۱۴ میلیون دلار فروش کرد و در ردهی دوم قرار گرفت. منتقدان روی خوشی به فیلم نشان دادند و از آن به عنوان اثری هوشمندانه و جذاب که انسانیت را در میان صحنههای اکشنش به تصویر میکشد یاد کردند. فیلم با ثبت امتیاز ۷۴ از ۴۱ نقد در سایت متاکریتیک، به عنوان یکی از فیلمهای خوب علمی تخیلی شمرده میشود. شماری از منتقدان فیلم را با اثر تونی اسکات یعنی «دژاوو» محصول سال ۲۰۰۶ با بازی دنزل واشینگتون مقایسه کردند.
Gladiator «گلادیاتور» به عنوان یکی از بهترین ساختههای ریدلی اسکات، فیلمی قهرمانمحور، احساسی و سرشار از جذابیت و زیبایی است که قصهی درخشش، سقوط و طلوع دوبارهی یک قهرمان را با روایتی دوستداشتنی و حسابشده، تحویل تماشاگرانش میدهد. قصهی فیلم به ماکسیموس، فرماندهی ارتش روم که پادشاه کشور او را به عنوان امپراطور بعدی انتخاب کرده و به خاطر یک توطئه، همسر و فرزندش را برای همیشه از دست میدهد پرداخته است و در فراز و نشیبهای گوناگونِ زندگانی او در دنیای خیانتکارِ اطرافش، وی را با پلیدیها و زشتیهای مختلفی رودررو میکند. در میان همهی این ماجراها، مخاطب با پستی و زجرآور بودن شخصیت پادشاه جدیدِ روم یعنی کومودوس که آنتاگونیستی پرداختشده و تاثیرگذار است نیز مواجه میشود و به همین سبب، نبرد ذهنی و فیزیکی ماکسیموس با او برای مخاطب حتی سریعتر از آنچه که به طور معمول در دنیای هنر هفتم انتظار داریم، اهمیت پیدا میکند و بیننده دقایقی پس از آغاز قصهگویی Gladiator، تمام توجهش را روی قصهگویی اثر میگذارد. همهی اینها در کنار موسیقیهایی که هانس زیمر به خاطر تولید آنها نامزد جایزهی اسکار و برندهی جایزهی گلدن گلوبشده، فیلمبرداریهایی که شاتهای اثر را به مجموعهای از تصاویر تماشایی تبدیل کرده و کارگردانیِ مثالزدنیِ ریدلی اسکات که در ترکیب با تدوین خواستنی فیلم، از «گلادیاتور» اثری پرمحتوا و خوشفرم ساخته، کاری کردهاند که دوست نداشتن و تحسین نکردن این اثر، غیرممکن باشد. تازه آنطرف ماجرا راسل کرو را هم داریم که اجرای استادانهاش در نقش کاراکتر اصلی فیلم به طرز خیرهکنندهای معرکه از آب درآمده و نگاه کردنش، به تنهایی جایگاه Gladiator را چند پله بالاتر میبرد. بهترین فیلمِ درام سال به انتخاب گلدن گلوب ۲۰۰۱ و بهترین فیلم از نگاه آکادمی در همان سال، بیدلیل جوایزش را به دست نیاورده و به قدری عالی است که تنها وقت گذاشتن برای ثانیههای جادوشدهاش در نخستین بار هیجانانگیز نیست، بلکه بازبینی دوباره و دوبارهی دقایق آن هم لذتهای خاص خودش را دارد.
Big Hero 6 اگر حوصلهی فیلمهای چندلایه و سرگیجههای فضایی و بحران هویت را ندارید، کافیست یک انیمیشن دیزنی ببینید تا دنیایتان زیباتر شود. دیزنی در سال ۲۰۱۴ انیمیشن Big Hero 6 را بر اساس کاراکترهای ماورل ساخت که برندهی اسکار، گلدن گلوب و بفتای بهترین انیمیشن شد. پنجاه و چهارمین اثر انیمیشن/کارتونی دیزنی داستان هیرو هامادا را روایت میکند، پسربچهای که عاشق رباتهاست و با چهارنفر دیگر که علایق مشترکی دارند یک گروه ابرقهرمانی تشکیل میدهد تا مقابل یک قدرت شرور مبارزه کند. دیزنی نرمافزار گرافیکی جدیدی برای ساخت این انیمیشن طراحی کرد که البته سنتی قدیمی به شمار میرود و پیکسار بارها برای شبیهسازیهای خود از نرمافزارهای تازه استفاده کرده است. این انیمیشن که با بودجهی ۱۶۵ میلیون دلار ساخته شد، ۶۵۰ میلیون دلار فروش کرد و به پرفروشترین انیمیشن سال ۲۰۱۴ تبدیل شد. در کنار موفقیت عالی فیلم در گیشه، منتقدان هم این انیمیشن را پسندیدند. امتیاز ۷۴ در متاکریتیک و ۸۹ درصد نقدهای مثبت در راتن تومیتوز گواه این است که Big Hero 6 توانسته علاوه بر مخاطبان جوان خود، منتقدان را هم راضی نگه دارد. در خلاصهی نقد راتن تومیتوز این انیمیشن آمده: «Big Hero 6 کاملا سرگرمکننده و چشمنواز ساخته شده. این انیمیشن سریع، پر از صحنههای اکشن و حتی بعضی اوقات تأثیر گذار است.» منتقد واشنتگن پست میگوید دلیل اصیل دوستداشتنی بودن این اثر صحنههای اکشن آن نیست، بلکه قلب و وجود شخصیتهایش است. منتقد دیگری نظری داشته که شاید همه با آن موافق باشیم: «بیمکس آرامشی منتقل میکند که انکارناشدنیست، آغوشی که حتی از پشت پردهی سینما و صفحهی نمایش هم احساس میشود.»
فیلم ایرانی پس کوچه های شمرون ژانر : اجتماعی، عاشقانه
زبان : فارسی
محصول : ایران
مدت زمان: ۸۵ دقیقه
سال تولید: ۱۳۹۱
ستارگان : اکبر عبدی، شاهرخ استخری، صدف طاهریان، محمدرضا شریفی نیا، حدیث چهره پرداز و…
تهیهکننده : عبدالله علیخانی و حسین فرح بخش
کارگردان : کامران قدکچیان خلاصه داستان: دو جوان که به تازگی ازدواج کرده اند، قادر به ادامه زندگی با همدیگر نیستند، قصد جدایی دارند اما در طول مسیر با ماجراهایی مواجه می شوند…
فیلم ایرانی لازانیا ژانر : کمدی
زبان : فارسی
کیفیت: full hd 1080p – hd 720p – sd 480p
محصول : ایران
مدت زمان: ۹۰ دقیقه
سال تولید: ۱۳۹۶
سال انتشار: ۱۳۹۷
ستارگان : جواد رضویان ، ارژنگ امیرفضلی ، بهنوش بختیاری ، نفیسه روشن ، رضا ناجی ، یوسف تیموری ، یوسف صیادی ، اصغر سمسارزاده ،اردشیر کاظمی ، مهدی حدادی ، پارسیا شکوری فر ، امیرعلی صالح ، امیرعلی محمودی ، رادین صانعی ، نعیم شیخ محبوبی ، پارسا نژاد آذر ، ساعد هدایتی ، رضا رویگری و …
تهیهکننده : احمد احمدی
کارگردان : حسین قناعت خلاصه داستان : داستان فیلم لازانیا مضمونی اجتماعی با رگه های طنز دارد در واقع لازانیا یک طنز موقعیت با محوریت زندگی چند کودک است و بخش هایی از فیلمبرداری آن نیز در یک مدرسه انجام می شود و در خلاصه داستان این فیلم آمده که : تو کفتم!…کف! …می فهمی؟ تا نخورمت ولت نمی کنم! دانلود فیلم لازانیا با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p-HQ
دانلود همه کیفیت ها
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
Taxi Driver درون کارنامهی سینماگری همچون مارتین اسکورسیزی که قسمتی از پررنگترین نقاط تاریخ سینمای معاصر را شکل داده است، صحبت از صفت شاهکار برای یک فیلم، شاید کار بسیار سختی باشد. چرا که اسکورسیزی اینقدر فیلمهای فوقالعاده دارد که انتخاب کردن بهترین اثر قرارگرفته مابین آنها، هم به شدت سخت به نظر برسد و هم به توضیحات زیاد و مفصل احتیاج پیدا کند. از این نظر که نامیدن هرکدام از بهترین فیلمهای او به عنوان برترین اثر کارنامهی هنریاش، ادعای بزرگی خوهد بود که باید آن را اثبات کرد. به همین خاطر، «راننده تاکسی» را نه شاهکار اسکورسیزی که دوستداشتنیترین فیلم او برای خودم خطاب میکنم. اثری دربارهی مردی بازگشته از جنگ ویتنام، که به واقعگرایانهترین حالت ممکن، زندگی جدیدش را خالی از هدف و آزاردهنده میبیند. تراویس بیکل یعنی شخصیت اصلی فیلم که رابرت دنیرو در نقش وی یکی از بهترین بازیگریهایش را ارائه میدهد، نمایندهی تک به تک آدمهایی است که روزها و شبهای زیادی از زندگیشان را در یک جبههی مشخص میجنگند و بعد، وقتی که نبرد با همهی هدفمند یا احمقانه بودنش به پایان رسید، کاری برای انجام دادن ندارند. آدمهایی که ذرهذرهی زندگیشان را میگردند و همیشه دور و برشان را خوب نگاه میکنند تا شاید، فقط شاید چیزی برای دوست داشتن و جنگیدن پیدا کنند. برای تراویس، این نبرد میتواند تلاش برای به دست آوردن دل یک زن زیبا، نجات دادن یک دختر نوجوان از دست جامعهی پستفطرت اطرافش یا حتی نابود کردن همهی بدیهای حاضر در دنیا با از بین بردن سیاستمداری قدرتمند باشد. مواردی که ممکن است تراویس درک درستی از هیچکدام از آنها نداشته باشد ولی نیاز او به مبارزه، باعث رفتن وی به سراغشان میشود. نویسندگی فوقالعادهی پل شریدر که امسال هم برای نگارش فیلمنامهی «اولین اصلاحشده» (First Reformed) نامزد دریافت جایزهی اسکار شد، در کنار ظرافت عجیبوغریب بازی رابرت دنیرو، تراویس بیکل را به یکی از ماندگارترین و لایق احترامترین کاراکترهای خاکستری سینما تبدیل میکند. یکی از آن آدمهایی که نمیتوانیم همهی کارهایشان را ستایش کنیم ولی میتوانیم فلسفهی تک به تک گام برداشتنهایشان به سمت کارهای مثبت یا منفی را بفهمیم. اما این برندهی جایزهی نخل طلای جشنوارهی کن، فارغ از روایت داستانی و شخصیتپردازی مثالزدنیاش و حتی فارغ از تمام معناسراییها زیبا و کهنهنشدهای که به شکل زیرمتنی و پنهانشده تقدیممان میکند، تصاویر به غایت زیبایی هم دارد. هنر اسکورسیزی در زنده نگه داشتن ذرهذرهی یک شهر در قابهای اثرش، شاید امروز بیشتر از همیشه به چشم بیاید. امروز که فیلم را نگاه میکنیم و هنگام دیدنش، مثل زمان تماشای یک مستندِ با ارزش و خاص، به درون فضازمانهای حاضر در دقایق آن، سفر میکنیم. از قضا ما آنقدر عمیق هم این سفر را پشت سر میگذاریم که پس از پایان یافتن ثانیههای «راننده تاکسی»، هنوز در پس ذهنمان، به حرکت یک تاکسی زردرنگ در آن فضازمان و مواجههی رانندهاش با نسخهی جوانتر جودی فاستر دوستداشتنی، باور داریم. طوری که Taxi Driver برایمان بیشتر از یک فیلم عالی، مثل یک واقعیت موازی به نظر میرسد که از شدت خوشبختیمان، موفق به دیدن زندگی برخی از ساکنانش شدهایم. و اگر یک فیلم چهلساله میتواند هنوز میتواند در نخستین تماشا یا بازبینیهایش اینچنین مخاطبانِ بسیاری را تحت تاثیر قرار دهد، پس قطعا باید تا جایی که میتوانیم، به ستایشش بپردازیم.
پیشنهاد فیلم آخر هفته(18) DLfars
Source Code فیلم علمیتخیلی Source Code یکی از بهترین ساختههای دانکن جونز پس از فیلم «ماه» است. (در مورد فیلم وارکرفت هم حرفی نمیزنیم!) جیک جیلنهال که خود باعث انتخاب جونز به عنوان کارگردان فیلم شد نقش یک کاپیتان ارتش آمریکا را بازی میکند که در یک بازی زمانی قرار میگیرد و وظیفه یک بمبگذار را پیدا کند. سر و کله زدن با زمان همیشه در فیلمها جذاب بوده و بن ریپلی فیلمنامهنویس فیلم و جونز با جهانبینی خود توانستند به نتیجهی بسیار قابل قبولی دست پیدا کنند. این فیلم آمریکایی-فرانسوی در سال ۲۰۱۱ اکران شد و توانست با بودجهی نسبتا پایین ۳۲ میلیون دلاری، به ۱۴۷ میلیون دلار فروش دست پیدا کند که یک موفقیت مالی بزرگ محسوب میشود. همین باعث شد ایدهی ساخت یک سریال اقتباسی به سر سازندگان و شبکه CBS بزند اما به دلیل ساخت قسمت دوم فیلم، این سریال لغو شد. اکثر شاتهای فیلم در شهر مونترال کانادا فیلمبرداری شده و البته قسمتی از آن هم در شیکاگو و ایلینویز ضبط شده است. قرار بود بخشی از فیلم در اتاوا پایتخت کانادا فیلمبرداری شود که به دلیل عدم توافق با شرکت راهآهن ایالت انتاریو، میسر نشد. فیلم Source Code در هفتهی اول اکرانش ۱۴ میلیون دلار فروش کرد و در ردهی دوم قرار گرفت. منتقدان روی خوشی به فیلم نشان دادند و از آن به عنوان اثری هوشمندانه و جذاب که انسانیت را در میان صحنههای اکشنش به تصویر میکشد یاد کردند. فیلم با ثبت امتیاز ۷۴ از ۴۱ نقد در سایت متاکریتیک، به عنوان یکی از فیلمهای خوب علمی تخیلی شمرده میشود. شماری از منتقدان فیلم را با اثر تونی اسکات یعنی «دژاوو» محصول سال ۲۰۰۶ با بازی دنزل واشینگتون مقایسه کردند.
Gladiator «گلادیاتور» به عنوان یکی از بهترین ساختههای ریدلی اسکات، فیلمی قهرمانمحور، احساسی و سرشار از جذابیت و زیبایی است که قصهی درخشش، سقوط و طلوع دوبارهی یک قهرمان را با روایتی دوستداشتنی و حسابشده، تحویل تماشاگرانش میدهد. قصهی فیلم به ماکسیموس، فرماندهی ارتش روم که پادشاه کشور او را به عنوان امپراطور بعدی انتخاب کرده و به خاطر یک توطئه، همسر و فرزندش را برای همیشه از دست میدهد پرداخته است و در فراز و نشیبهای گوناگونِ زندگانی او در دنیای خیانتکارِ اطرافش، وی را با پلیدیها و زشتیهای مختلفی رودررو میکند. در میان همهی این ماجراها، مخاطب با پستی و زجرآور بودن شخصیت پادشاه جدیدِ روم یعنی کومودوس که آنتاگونیستی پرداختشده و تاثیرگذار است نیز مواجه میشود و به همین سبب، نبرد ذهنی و فیزیکی ماکسیموس با او برای مخاطب حتی سریعتر از آنچه که به طور معمول در دنیای هنر هفتم انتظار داریم، اهمیت پیدا میکند و بیننده دقایقی پس از آغاز قصهگویی Gladiator، تمام توجهش را روی قصهگویی اثر میگذارد. همهی اینها در کنار موسیقیهایی که هانس زیمر به خاطر تولید آنها نامزد جایزهی اسکار و برندهی جایزهی گلدن گلوبشده، فیلمبرداریهایی که شاتهای اثر را به مجموعهای از تصاویر تماشایی تبدیل کرده و کارگردانیِ مثالزدنیِ ریدلی اسکات که در ترکیب با تدوین خواستنی فیلم، از «گلادیاتور» اثری پرمحتوا و خوشفرم ساخته، کاری کردهاند که دوست نداشتن و تحسین نکردن این اثر، غیرممکن باشد. تازه آنطرف ماجرا راسل کرو را هم داریم که اجرای استادانهاش در نقش کاراکتر اصلی فیلم به طرز خیرهکنندهای معرکه از آب درآمده و نگاه کردنش، به تنهایی جایگاه Gladiator را چند پله بالاتر میبرد. بهترین فیلمِ درام سال به انتخاب گلدن گلوب ۲۰۰۱ و بهترین فیلم از نگاه آکادمی در همان سال، بیدلیل جوایزش را به دست نیاورده و به قدری عالی است که تنها وقت گذاشتن برای ثانیههای جادوشدهاش در نخستین بار هیجانانگیز نیست، بلکه بازبینی دوباره و دوبارهی دقایق آن هم لذتهای خاص خودش را دارد.
Big Hero 6 اگر حوصلهی فیلمهای چندلایه و سرگیجههای فضایی و بحران هویت را ندارید، کافیست یک انیمیشن دیزنی ببینید تا دنیایتان زیباتر شود. دیزنی در سال ۲۰۱۴ انیمیشن Big Hero 6 را بر اساس کاراکترهای ماورل ساخت که برندهی اسکار، گلدن گلوب و بفتای بهترین انیمیشن شد. پنجاه و چهارمین اثر انیمیشن/کارتونی دیزنی داستان هیرو هامادا را روایت میکند، پسربچهای که عاشق رباتهاست و با چهارنفر دیگر که علایق مشترکی دارند یک گروه ابرقهرمانی تشکیل میدهد تا مقابل یک قدرت شرور مبارزه کند. دیزنی نرمافزار گرافیکی جدیدی برای ساخت این انیمیشن طراحی کرد که البته سنتی قدیمی به شمار میرود و پیکسار بارها برای شبیهسازیهای خود از نرمافزارهای تازه استفاده کرده است. این انیمیشن که با بودجهی ۱۶۵ میلیون دلار ساخته شد، ۶۵۰ میلیون دلار فروش کرد و به پرفروشترین انیمیشن سال ۲۰۱۴ تبدیل شد. در کنار موفقیت عالی فیلم در گیشه، منتقدان هم این انیمیشن را پسندیدند. امتیاز ۷۴ در متاکریتیک و ۸۹ درصد نقدهای مثبت در راتن تومیتوز گواه این است که Big Hero 6 توانسته علاوه بر مخاطبان جوان خود، منتقدان را هم راضی نگه دارد. در خلاصهی نقد راتن تومیتوز این انیمیشن آمده: «Big Hero 6 کاملا سرگرمکننده و چشمنواز ساخته شده. این انیمیشن سریع، پر از صحنههای اکشن و حتی بعضی اوقات تأثیر گذار است.» منتقد واشنتگن پست میگوید دلیل اصیل دوستداشتنی بودن این اثر صحنههای اکشن آن نیست، بلکه قلب و وجود شخصیتهایش است. منتقد دیگری نظری داشته که شاید همه با آن موافق باشیم: «بیمکس آرامشی منتقل میکند که انکارناشدنیست، آغوشی که حتی از پشت پردهی سینما و صفحهی نمایش هم احساس میشود.»
فیلم ایرانی پس کوچه های شمرون ژانر : اجتماعی، عاشقانه
زبان : فارسی
محصول : ایران
مدت زمان: ۸۵ دقیقه
سال تولید: ۱۳۹۱
ستارگان : اکبر عبدی، شاهرخ استخری، صدف طاهریان، محمدرضا شریفی نیا، حدیث چهره پرداز و…
تهیهکننده : عبدالله علیخانی و حسین فرح بخش
کارگردان : کامران قدکچیان خلاصه داستان: دو جوان که به تازگی ازدواج کرده اند، قادر به ادامه زندگی با همدیگر نیستند، قصد جدایی دارند اما در طول مسیر با ماجراهایی مواجه می شوند…
فیلم ایرانی لازانیا ژانر : کمدی
زبان : فارسی
کیفیت: full hd 1080p – hd 720p – sd 480p
محصول : ایران
مدت زمان: ۹۰ دقیقه
سال تولید: ۱۳۹۶
سال انتشار: ۱۳۹۷
ستارگان : جواد رضویان ، ارژنگ امیرفضلی ، بهنوش بختیاری ، نفیسه روشن ، رضا ناجی ، یوسف تیموری ، یوسف صیادی ، اصغر سمسارزاده ،اردشیر کاظمی ، مهدی حدادی ، پارسیا شکوری فر ، امیرعلی صالح ، امیرعلی محمودی ، رادین صانعی ، نعیم شیخ محبوبی ، پارسا نژاد آذر ، ساعد هدایتی ، رضا رویگری و …
تهیهکننده : احمد احمدی
کارگردان : حسین قناعت خلاصه داستان : داستان فیلم لازانیا مضمونی اجتماعی با رگه های طنز دارد در واقع لازانیا یک طنز موقعیت با محوریت زندگی چند کودک است و بخش هایی از فیلمبرداری آن نیز در یک مدرسه انجام می شود و در خلاصه داستان این فیلم آمده که : تو کفتم!…کف! …می فهمی؟ تا نخورمت ولت نمی کنم! دانلود فیلم لازانیا با کیفیت عالی دانلود کیفیت ۴۸۰p
دانلود کیفیت ۷۲۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p
دانلود کیفیت ۱۰۸۰p-HQ
دانلود همه کیفیت ها
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با فیلم های پیشنهاد شده مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها