
پیشنهاد فیلم آخر هفته(162) DLfars
( )
کتاب صوتی
با صد و شصت و دومین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته (162) DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.

درباره فیلم:
رونین فیلمی با محوریت سرقت است. در رونین نیز مانند بسیاری از فیلمهای سرقتمحور با عدهای سارق زُبده طرفیم که دور هم جمع میشوند تا سرقتی بزرگ و مهم را انجام دهند. به همین طریق فیلم صبغهای اکشن دارد و تعقیب و گزیر نیز در آن نقش مهمی بازی میکند.
برای نمونه یکی از مهمترین و مهیج ترین سکانسهای فیلم به تعقیب و گریز سریع و السیر دو ماشین در خیابانهای فرانسه اختصاص دارد. رونین مانند بسیاری از فیلمهای سرقتمحور داستان خاصی ندارد و ایبسا که داستانی کلیشهای را روایت میکند.
Ronin
رونین داستانی کلیشهای دارد اما اصولا از فیلمهای نظیر رونین نمیتوان انتظار چیزی جز این داشت. درباره فیلمهایی صحبت میکنیم که قرار است با سیر رویدادها و کشمکشهایشان بیننده را تا جای ممکن بهدنبال خود بکشانند. به بیان دیگر در این فیلمها سؤال اصلی «بعدش چی میشه؟» است نه «چرا اینطوری شد؟». رابرت دنیرو در رونین بهنوعی مهمترین نقش را ایفا میکند.
شخصیتی کاریزماتیک که به وضوح از اطرافیان باهوشتر و کاربلدتر است. نکتهی مثبت رونین این است که دنیرو را دارد، بازیگری که حتی در فیلمی معمولی نیز درخشان و جذاب ظاهر میشود.

درباره فیلم:
یک صاحب زمین، یک چوپان، یک سرباز و زنی که ناگهان بسیار ثروتمند شد. آنها شخصیت اصلی درام عاشقانهای هستند که در مرکز آن کری هانا مولیگان، بازیگر آثاری همچون فیلم Promising Young Woman میدرخشد.
این اثر توماس وینتربرگ، نقاط قوت پرشماری دارد؛ از طراحی صحنهی پرجزئیات و رنگبندی چشمنواز سکانسهای مختلف تا طراحی لباس غنی فیلم که گاهی در یک نگاه به مخاطب اجازه میدهد متوجه نکات بسیار زیادی در رابطه با کاراکترهای گوناگون شود.
Far from the Madding Crowd
در این بین موسیقیهای شنیدنی و تأثیرگذار کریگ آرمسترانگ نیز قدرت احساسی چندین و چند لحظهی کلیدی فیلم را افزایش میدهند تا مخاطب هنگام تماشای کاملترین ثانیههای فیلم Far from the Madding Crowd، کاملا گرفتار کامل شنیدن قصهی بتشیبا اوردین بماند.
ولی مگر شما برای یک بار دیدن اثری تحسینشده و احساسی از کارگردان دانمارکی فیلم Another Round و فیلم The Hunt نیازی به خواندن این ستایشها دارید؟ او برای بسیاری از سینماروهای امروز به جایگاه والایی رسیده است و کم نیستند افرادی که درهرصورت میخواهند حداقل یک مرتبه موفق به دیدن و شنیدن تکتک آثار سینمایی این فیلمساز برندهی اسکار شده باشند.

درباره فیلم:
همان قصهی آشنا با محوریت شکلگیری احساسات عمیق بین انسانهایی که شرایط حکم میکند آنها اصلا عاشق یکدیگر نشوند. سابرینا نمونهی بارز موفقیت یک فیلم در پیادهسازی تماموکمال ایدههای داستانی نهچندان پیچیده است. شاید اصل قصهی آن را در بسیاری از آثار سینمایی و تلویزیونی دیگر به مدلهای مختلف دیده باشیم، اما این فیلم هنوز اصیل به نظر میآید و پس از این همه سال به خوبی جایگاه خود را حفظ کرد.
حتی اگر برای چند لحظه توجه به تمام تصویرسازیهای ایدهآل اثر برای روایت سینمایی این قصه را کنار بگذاریم، باز از دیالوگنویسی تا جزئیات نقشآفرینیها را میتوان جلوتر از تعداد بسیار زیادی از آثار مشابه دانست.
Sabrina
فیلم Sabrina راجع به وظیفهی دیوید برای ازدواج با یک اشرافزاده است و تلاشهای پایانناپذیر برادر او به هدف جلوگیری از مواجههی وی با سابرینا را به تصویر میکشد. ولی هرچهقدر که همه تمام تلاش خود را برای دور کردن آنها به خرج میدهند، آرامآرام حتی بزرگترین افراد مخالف هم درک میکنند که چرا هرکدام از این دو نفر میخواهد زندگی را با دیگری بگذراند.
البته همانقدر که عشق جریانیافته در فیلم Sabrina را میتوان فهمید، قدرت کمدی آن هم انکارناپذیر است. پس از آنجایی که تماشای فیلم کمتر از ۲ ساعت زمان میبرد و به احتمال زیاد از آن لذت خواهید برد، یک سر به دقایق Sabrina بزنید تا متوجه شوید که چگونه لبخند آدری هپبورن توانایی رنگآمیزی تصاویر سیاهوسفید را دارد. چهقدر آرامشبخش که بیلی وایلدر آن لبخند را با فیلم، ابدی کرد.

درباره فیلم:
بسیاری از آثار علمی-تخیلی که سراغ استفاده از ایدههای بسیار عجیب برای روایت قصه میروند، در باورکردنی ساختن جهان خود در نگاه مخاطب شکست میخورند. ولی تری گیلیام که فیلمنامهی ۱۲ میمون را متمرکز روی زمان، جنون و مرگ میدانست، با توجه پایانناپذیر به جزئیات کاری کرد که حتی گذر زمان و قدیمی شدن برخی از جلوههای ویژهی 12Monkeys، جلوی قدم گذاشتن ما به جهان آن موقع دیدن فیلم را نگیرد.
ایدههای داستانی فیلم به قدری در سینما غرق شدهاند که مطالعهی یک رمان با محوریت همین داستان، قطعا نمیتواند تاثیر مشابهی روی مخاطب علاقهمند به آثاری همچون ۱۲ میلیون داشته باشد. این فیلم که در کارنامهی استودیوهای یونیورسال خوش میدرخشد، دربارهی سفر یک زندانی به گذشته برای جلوگیری از نابود شدن پنج میلیارد انسان است.
Twelve Monkeys
البته که سفر در زمان همیشه میتواند به اشکال غیرمنتظره پیش برود. اگر علاقهمند به درامهای پسا-آخرالزمانی هستید، ۱۲ میمون را از دست ندهید. دستاوردهای داستانی اثر مورد بحث از بسیاری جهات تعجبآور نیستند. زیرا دیوید پیپلز که در خلق فیلمنامهی بلید رانر به کارگردانی ریدلی اسکات نقش اساسی داشت، یکی از نویسندگان ۱۲ میمون است.
فیلم آخر هفته (162)
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با پیشنهاد فیلم آخر هفته (162) مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها