پیشنهاد فیلم آخر هفته(159) DLfars
( )
کتاب صوتی
با یکصد و پنجاه و نهمین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته (159) DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
درباره فیلم:
قصهی چهار دختر کوچک که باید مدام بیشتر و بیشتر قد بکشند و روی پای خود بایستند، انقدر دلنشین و باورپذیر با قلم لوییزا می آلکات روایت شد که بعد از حدودا دو قرن هم زنده و سالم مانده است. ولی وقتی گرتا گرویگ اقتباس خود از زنان کوچک را ارائه داد، با اثری آنچنان تمام و کمال روبهرو شدیم که نمیتوانستیم برای از راه رسیدن این برداشت سینمایی غنی خوشحال نباشیم. از درخشش بیپایان سیرشا رونان، فلورنس پیو و اما واتسون در بخش به بخش فیلم تا تکتک موسیقیهای الکساندر دسپلا که انسان را با شادی دخترها خنداند و با غم آنها گرفتار بغض کرد.
همانقدر که فیلم Lady Bird نشان داد گرتا گرویگ واقعا ساده و بدون سروصدا دائما کمالگرایانه قصه میگوید، Little Women قدرت او در انجام کارهای سینمایی بزرگتر را اثبات میکند. تسلط فیلمساز روی بخش به بخش اثر پیدا است و سکانسی در فیلم Little Women وجود ندارد که از فرم بیرون بزند.
Little Women
گرویگ دیالوگهای بسیار حساسیتبرانگیز و سرتاسر گرهخورده به احساسات درونی عمیق شخصیتها را انقدر در زمان درست در دهان کاراکتر درست میگذارد که آنها به طبیعیترین شکل ممکن، تقدیم گوشهای تماشاگر میشوند. مگر یک فیلم سینمایی توانایی به تصویر کشیدن چند نوع غم، شادی، عشق، خشم، تنفر و دوستی طی حدودا دو ساعت را دارد؟ تازه اینجا نمیتوان از آن پایانبندی حرف زد؛ همان تغییر کوچکی که شاید Little Women گرویگ را مخفیانه تبدیل به وفادارترین اقتباس از روی زندگی لوییزا می آلکات کرده باشد.
درباره فیلم:
فیلم مالکوم ایکس نهتنها یکی از بهترین فیلم های بیوگرافی است که یکی از بهیادماندنیترین نقشآفرینیهای دنزل واشنگتن نیز بهشمار میرود. فیلمی بسیار تأثیرگذار و تحسینشده که درباره شخصیت مالکوم ایکس جریان دارد. شخصیتی که در این فیلم با او از ابتدای سنین نوجوانی همراه میشویم تا جایی که او به یکی از مهمترین فعالان مسلمان آفریقایی آمریکایی تبدیل میشود.
این فیلم از دهه ۴۰ میلادی و بزرگ شدن مالکوم در محلهای فقیرنشین را به ما نشان میدهد تا دهه ۶۰ میلادی که او در مقابل جمعیتی بزرگ بهعنوان یکی از چهرههای مهم آفریقایی آمریکایی به سخنرانی میپردازد.
Malcolm X
دنزل واشنگتن بهخاطر نقشآفرینی استادانه خود در این فیلم توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی مرد در جشنواره فیلم نیویورک را کسب کند ولی در مراسم اسکار دستش از این جایزه کوتاه ماند. نقشآفرینی او که به زیبایی سنین مختلف مالکوم ایکس را به تصویر میکشد، توسط تمام منتقدین سینمایی مورد تحسین و تقدیر قرار گرفت.
فیلم Malcolm X با اقتباس از کتابی به نام The Autobiography of Malcolm X به قلم الکس هیلی به تهیه کنندگی ماروین وورث و اسپایک لی توسط استودیو 40 Acres and a Mule Filmworks با بودجهای ۳۵ میلیون دلاری تولید و توسط برادران وارنر اکران شد. این فیلم همچنین در گیشه توانست فروش خوب ۷۵ میلیون دلاری را تجربه کند.
درباره فیلم:
جان متیوز، مالک شرکت ساختمانی، متوجه میشود که پسرش به نام جیسون به جرم قاچاق مواد مخدر دستگیر شده است؛ پسری که ارتباط دور و سردی با پدر خود دارد. جیسون که برای اولینبار در چنین شرایطی قرار گرفته است و بهصورت ناعادلانه محکوم به زندان رفتن است، باید ۱۰ سال را در زندان سپری کند؛ مگر اینکه یکی از دوستان خود را افشا کند تا از مدت زمان حکم او کم شود. جان که برای آزادی پسرش ناامید شده، دادستان ناحیهای و فرصتطلبی به نام جوآن کیگن از اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا را متقاعد میکند که او را به یک مامور مخفی تبدیل کند که بتواند در ازای آزادی جیسون، خلافکاران بزرگتری را افشا کند.
جان با کمک غیرعمدی یک کارمند خلافکار سابق، وارد دنیای زیرزمینی مواد مخدر میشود. در این دنیای زیرزمینی هر حرکت میتواند آخرین اقدام او در این مأموریت باشد؛ ماموریتی که تمام منابع، هوش و شجاعت او را برای زنده ماندن نیاز دارد. داستان این فیلم براساس تجربههای خبرچین اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا، جیمز ستمبرینو، ساخته شده است. مخاطبان تماشای فیلم خبرچین را در سینما خیلی دوست داشتند و موفقیت خوبی را نسیب سازندگان آن کردند.
Snitch
اما منتقدان نظرات مثبت خیلی زیادی درباره آن ثبت نکردند؛ از نظر آنها اگرچه اثر هوشمندانهای در فهرست بهترین فیلم های دواین جانسون به شمار میرود، اما پیغام مخفی در فیلمنامهی بدون درخشش و ناهماهنگی در ریتم، گم شده است. پروژهی تولید این اثر اکشن، در سال ۲۰۰۴ آغاز شد که گای ایست و نایجل سینکلر قصد داشتند آن را با شرکت Spitfire Pictures بسازند.
مستند Frontline تا حد زیادی الهامبخش آنها بود؛ خصوصا تغییراتی که در سیاست فدرالی مواد مخدر در ایالات متحده ایجاد شده بود. جاستین هیث فیلمنامهی اولیه را نوشت و ریک رومن وو هم به تیم آمد تا آن را بازنویسی کند. در سال ۲۰۱۱ بود که دیگر مراحل قطعی تولید این فیلم آغاز شد و بعد هم به مرحله اکران رسید.
درباره فیلم:
چهل و نهمین فیلم بلند انیمیشن شرکت دیزنی براساس رمان شاهزاده خانم قورباغه نوشته الیزابت داوسون بیکر ساخته شد. این داستان هم به نوبه خود از افسانه محلی آلمانی به همین نام الهام گرفته شده که توسط برادران گریم گردآوری شده است. این فیلم همچنین بازگشت کوتاه دیزنی به دوران ساخت انیمیشنهای سنتی است که برای آخرین بار در ساخت فیلم «خانهای در مزرعه» (Home on the Range) محصول سال ۲۰۰۴ مورد استفاده قرار گرفته بود.
The Princess and the Frog
در ساخت این انیمیشن یک بار دیگر شاهد همکاری دو کارگردان موفق دیزنی، کلمنتس و ماسکر هستیم که پیشتر تولید آثاری جذاب همچون پری دریایی کوچک، هرکول و علاءالدین را در کارنامه داشتند. درکنار آن دیزنی یک بار دیگر به سراغ موزیکال برادوی رفت که اغلب در آثار دوران رنسانس این شرکت مورد استفاده قرار میگرفت و دراین راه از رندی نیومن برای همکاری دعوت کرد که بهدلیل حضور در فیلمهای پیکسار همچون داستان اسباب بازی، مشهور است.
داستان انیمیشن شاهزاده و قورباغه در مورد دختری به نام تیانا است که در رویای افتتاح رستوران خود است و برای رسیدن به این آرزو مدام در تلاش و تکاپو است. هرچند با از راه رسیدن یک شاهزاده و طلسم شدن او توسط جادوگر وودو اوضاع عوض شده و تیانا تبدیل به قورباغه میشود و حالا باید دوش به دوش شاهزاده تلاش کند تا پیش از آنکه دیر شود، دوباره به شکل انسانی خود بازگردد.
فیلم آخر هفته (159)
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با پیشنهاد فیلم آخر هفته (159) مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها