
پیشنهاد فیلم آخر هفته(132) DLfars
( )
کتاب صوتی
با صد و سی و دومین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته (132) DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.

درباره فیلم:
فیلم Little Fish پرشده از درد است و داستان آن در یک پاندمی عجیب جریان دارد. انسانها با بیماری فراموشی به شکلی جدیتر از همیشه روبهرو میشوند. هر روز افرادی پیدا میشوند که همهچیز را از یاد میبرند؛ بعضیها ناگهانی و بعضیها آرامآرام. مرد از خواب بیدار میشود و همسر خود را نمیشناسد. پس از شدت ترس میخواهد به به او بهعنوان یک زن ناشناس که وارد خانهی او شده است، آسیب جدی بزند.
همه مشغول شمارش روزها برای خود شدهاند. بعضیها بهدنبال درمان میگردند و برخی افراد با حماقت به سمت درمانهای ابلهانه میروند و خود را نابود میکنند. انسانها همچون سگهای غمگین ناشناس قرارگرفته در مرکز نگهداری، بدون اینکه بدانند، هر روز به جدایی از زندگی خود نزدیکتر میشوند.
Little Fish
در چنین جهانی که البته منهای همین یک مریضی عجیب، دقیقا کپی برابر اصل دنیای ما است، عاشق شدن شاید ترسناکترین و خطرناکترین اتفاق جهان باشد. اگر یک فرد کاملا تنها زندگی کند و بدون هیچگونه احساس عمیق نسبت به افراد دیگر روزگار بگذراند، احتمالا کمتر زجر میکشد. چون انسانهای کمتری با تمام وجود در صورت او فریاد میزنند که چرا ما را نمیشناسی؟ خود او هم احتمالا برای افراد کمتری ایجاد درد میکند. زیرا انسانهای زیادی نیستند که به او اهمیت بدهند تا غمگین از فراموش شدن توسط وی باشند.
اولیویا کوک و جک اوکانل در فیلم Little Fish درخشان هستند. مواجههی آنها با این اتفاق عجیب را کاملا میشود باور کرد. درد میکشند، میترسند و هر صبح مخفیانه از شناختن یکدیگر شاد میشوند.
ترس و درد نهفتهی فیلم Little Fish تکاندهنده است. زیرا هم آلزایمر در جهان واقعی وجود دارد و هم کووید 19 سبب شد که انسانها به شکلی جدیتر از جهان و به وجود آمدن بیماریهای جدید در آن بترسند. فیلم Little Fish یک عاشقانهی تلخ است؛ بسیار بسیار تلخ.

درباره فیلم:
اگر یکی از کارکردهای اصلی سینما در آغوش کشیدن انسان و گرم کردن قلب او باشد، فیلم Miracle in Cell No. 7 بدون شک سینما است. این اثر که در جدیدترین دورهی مراسم اسکار بهعنوان نمایندهی ترکیه به آکادمی علوم و هنرهای سینما معرفی شد، داستان دردآور و در عین حال معنیدار و زیبای مردی را روایت میکند که با دروغ از دختر خود جدا شده است.
او بیاندازه دخترک را دوست دارد. شاید هیچ پدری در کل دنیا نباشد که انقدر عاشقانه، جسورانه و راستگویانه فرزند خود را در آغوش بکشد. اما همه او را میزنند. همه او را متهم میکنند. همه او را به تمسخر میگیرند. زیرا رنجبرده از برخی معلولیتهای ذهنی است.
Miracle in Cell No. 7
این مفهوم در طول فیلم به چالش کشیده میشود. میان این همه ناعدالتی و خشم پست، کریه و ابلهانهای که مغز تعداد بیشماری از افراد سالم (!) را پر کرده، چهطور ممکن است که مهربانترین پدر دنیا را بتوان دارای کمبود خطاب کرد؟ او از پس انجام کدام کار برنمیآید؟ مگر نه اینکه موقع گریستن، با تمام وجود اثبات میکند که عاشق افراد مهم زندگی خود بوده است؟
مگر نه اینکه میل به نجات دادن همگان دارد؟ مگر نه اینکه فرق درست و غلط، تفاوت کار اخلاقی و کار غیراخلاقی را بهتر و صادقانهتر از هر قاضی میداند؟ مگر نه اینکه کارهای خود در خانه و بیرون را تماموکمال انجام میدهد؟ تمام پدرهای جهان باید عشق ورزیدن به فرزند خود را از ممو یاد بگیرند. پس چگونه جامعه به خود جرئت میدهد که او را نه بیشتر از دیگران که کمتر از آنها ببیند؟
برای آن که احساسات انسان و تفکرات او در جای درست خود قرار بگیرند، گاهی شکسته شدن قلب ضروری به نظر میرسد. فیلم Miracle in Cell No. 7 یکی از آثار درخشان و پراهمیت سینمای ترکیه و اثری است که هم انسان را میسوزاند و هم او را میسازد؛ با چندین و چند دقیقه بغض، با چند دقیقه اشک ریختن و با چند دقیقه لبخند که احتمالا از وسط قلب انسان بیرون میآید.

درباره فیلم:
جریانساز، سرگرمکننده و ارزشمند. آرتور پن، کارگردان فیلم Bonnie and Clyde که بیشتر از ۲۵ برابر بودجهی ساخت خود در سینماها فروش داشت، قصهای واقعی را برمیدارد و از آن برای نمایش شادیها و دردهای دوران زندگی خود بهره میبرد.
مگر چند فیلم از دههی ۶۰ میلادی هالیوود داریم که همزمان برخی از سرخوشانهترین و دردناکترین سکانسها را در خود داشته باشد؟ مگر چند فیلم از آن دوران هم انقدر لبخندهای دلچسب روی لب مخاطب مینشنانند و هم انقدر تماشاگر را میخکوب میکنند؟ تازه ما اکنون در حال تماشای سایهای از فیلم Bonnie and Clyde سال ۱۹۶۷ هستیم. اکثر ما در سال ۱۹۶۷ میلادی داخل آمریکا به سینماها نرفتیم و با تماشای فیلم Bonnie and Clyde بهمعنی واقعی کلمه یک تجربهی سینمایی متفاوت با قبل نداشتیم.
Bonnie and Clyde
بانی و کلاید به طرز عجیبی میتواند با مخاطبهای متفاوت ارتباط برقرار کند. این پسر و دختر سرکش مدل کلاسیک همان شخصیتهایی هستند که هرگز جرئت تبدیل شدن به آنها یا ستایش بلندبلند کارهای آنها را نداریم. ولی بسیاری از بینندگان در خلوت خود آرزو میکنند که طی یک روز از زندگی خود به اندازهی آنها آزاد بودند. عشق، تنفر و انتقام؛ زندگی تعداد بسیار زیادی از انسانها براساس همین سه احساس شکل گرفت و نابود شد.
کلاید و بانی جهان واقعی را که در دههی ۳۰ میلادی معروف شده بودند، خوب نمیشناسم. ولی بانی و کلاید مخصوص دههی ۶۰ میلادی نبودند. این دو سارق معروف سینما همین امروز هم پرشده از ویژگیهایی به نظر میرسند که همذاتپنداری با آنها را آسان میکند. البته که فیلم بانی و کلاید از لحاظ تکنیکی هم یک دستاورد بزرگ برای سینمایی دهه ۶۰ میلادی به شمار میآید. بعد از فیلم Little Fish، این هم یک عاشقانه تراژیک دیگر.

درباره فیلم:
یمهی سینمایی A Silent Voice درامی نوجوانانه به کارگردانی نائوکو یامادا، براساس مانگایی به همین نام اثر یوشیتوکی اویما است. یامادا که بهعنوان انیماتور و کارگردان در استودیوی انیمیشن کیوتو فعالیت میکند با کارگردانی مجموعهی !K-On راه موفقیت را در این استودیو آغاز کرد، استودیویی که بهخاطر انیمههایی که اغلب در مورد شخصیتهای دختر هستند (کلاناد، ناپدید شدن هاروهی سوزومیا، وایولت اورگاردن و…) شناخته میشود.
ضمن اینکه حادثهی آتشسوزی این استودیو در سال ۲۰۱۸ که توسط یک مجرم روانی شکل گرفت، با ۴۰ کشته و ۳۴ مجروح، بهعنوان مرگبارترین حادثهی کشتار جمعی تاریخ ژاپن پس از جنگ جهانی دوم و ضربهای وحشتناک برای خانوادهی انیمه یاد میشود. یامادا یکیاز بازماندگان حاضر در آن حادثه است.
A Silent Voice
یکی از شاخصترین ساختههای کیوتو انیمیشن که حاصل همکاری سه خانم در رأس کارگردانی، فیلمنامهنویسی و خلق مانگای آن است جزو بهترین انیمههای سینمایی قابل پیشنهاد دادن به دیگران محسوب میشود. انیمهی صدای خاموش به تلاش یک دختر ناشنوا به اسم شوکو نیشیمیا بعداز انتقال به دبستان جدیدش برای ارتباط با دیگران میپردازد اما اذیتهای ادامهدار شویا یوشیدا منجر به عواقب احساسی مهمی در آیندهی هر دو میشود که جبران آنرا سخت و پیچیده میکند.
داستان فیلم بیشتراز هرچیز درمورد خطاهای گذشته است که میتواند کمکم به حس عذاب وجدان و تنبیه درونی انسان تبدیل شود، نکتهای که بهشکلی تأملبرانگیز و البته منحصربهفرد در این اثر پیاده شده و به لحظههای حساس و دوستداشتنی آن معنایی ارزشمند بخشیده است.
فیلم آخر هفته (132)
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با پیشنهاد فیلم آخر هفته (132) مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها