پیشنهاد فیلم آخر هفته(126) DLfars
( )
کتاب صوتی
با یکصد و بیست و ششمین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته (126) DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
درباره فیلم:
در اوایل دهه ۱۹۸۰، یک جنگ تمام عیار بین سران مافیای سیسیلی بر سر تجارت هروئین سر گرفت. توماسو بوشتا که یکی از اعضای مهم به شمار میرفت، از آنجا فرار کرد تا در کشور برزیل پنهان شود. درست در همین برهه زمانی، در خانه، اتفاقات خیلی بدی در حال رخ دادن بود و بوشتا از فاصلهای دور مرگ پسران و برادران خود را در پالرمو مشاهده کرد؛ به این فکر میکرد که احتمالا نفر بعدی باید خودش باشد.
بعد از گذشت مدتی بوشتا توسط پلیس برزیل دستگیر و به ایتالیا تحویل داده شد. در همان زمان، او یک تصمیم بزرگ گرفت که همه چیز را برای مافیا تغییر میداد؛ او تصمیم گرفت که با قاضی جیووانی فالکون ملاقات کند و به قول ابدیای که به کوزا نوسترا داده بود، خیانت کند.
The Traitor
احتمالا خیلی از شما فیلم خائن را تماشا نکردید و حتی احتمال این هم وجود دارد که تا به امروز اسم آن را هم نشنیده باشید؛ اما اگر آثار مافیایی دوست دارید، اصلا تماشای آن را در تعطیلات عید ۱۴۰۰ از دست ندهید. زیرا این فیلم، همانطور که در خلاصه داستان هم عنوان شده بود، داستان اولین مافیای خیانتکار را به تصویر میکشد که به قول ابدی خود پشت کرد.
منتقدانی که این فیلم را تماشا کرده بودند نمرات نسبتا خوبی به آن دادند و از داستان و سرگرمکننده بودن آن خیلی تعریف کردند؛ هرچند که نسبت به کمبود عمق شخصیت اصلی انتقاداتی داشتند. فیلم خائن، با نقاط قوت و شگفتیهای زیادی که داشت، توانست در جشنوارهها و بخشهای متنوعی نامزد دریافت جایزه شود که تعدادی از این جوایز را هم از آنِ خود کرد.
درباره فیلم:
تقریبا همه استنلی دانن را میشناسند. مگر میتوان فردی را به یاد نداشت که فیلم Singin’ in the Rain (آواز در باران)، محصول سال ۱۹۵۲ میلادی را خلق کرد؟ فیلم Funny Face هم یکی دیگر از موزیکالهای کمدی رمانتیک او است و بدون شک ارزش تماشا را دارد. راستی اینجا هم مثل فیلم Easter Parade یک فرد حرفهای با شخصی تازهکار مواجه میشود که ظاهرا فرصت بسیار زیادی برای درخشیدن دارد.
Funny Face
ماجرا به همین سادگی نیست. زیرا جو استاکتن با نقشآفرینی آدری هپبورن غرقشده میان کتابها است و اصلا از بالا به پایین به جهان فشن و مد مینگرد. پس چهطور ممکن است کسی بتواند او را راضی به تبدیل شدن به یک مدل در پاریس کند؟ در همین حین عشقی شکل میگیرد تا ماجرا پیچیدهتر هم به نظر بیاید. راستی تمام آن حرفهایی که راجع به طراحی صحنه در فیلم Columbus زدم، در رابطه با طراحی لباس فیلم Funny Face صدق میکند. وقتی تمام جزئیات پوششهای شخصیتها حرفهای زیادی برای گفتن راجع به آنها دارد.
درباره فیلم:
حتی اگر هیچ علاقهای به داستان کلی فیلم دو پاپ نداشته باشید، احتمالا از یک بار دیدن آن پشیمان نمیشوید. زیرا فیلم به مراتب خندهآورتر از آن است که فکر میکنید! فرناندو میرلس برزیلی که بیشتر به خاطر فیلم City of God شناخته میشود، انقدر موقعیتهای اغراقآمیز و در عین حال کموبیش واقعی داستان را درست نمایش میدهد که چند مرتبه موقع دیدن اثر لبخند میزنید و شاید چند بار هم کمی بلند بخندید.
داستان که با الهام از واقعیت و بدون وفاداری ۱۰۰ درصدی به آن ساخته شده است، ماجرای مرگ ژان پل دوم و رقابت بندیکت شانزدهم با خورخه ماریو برگولیو برای کسب مقام پاپ را روایت میکند. سپس گذر سالها و قرارگیری عقاید آنها دربرابر هم را نشان میدهد تا داستان تکمیل شود و همه بدانند که پاپ فعلی دنیا چهقدر طرفدار فوتبال است و از خوردن پیتزا محلی لذت میبرد.
The Two Popes
اما بدون شوخطبعی باید پذیرفت که آثاری همچون فیلم The Two Popes همیشه بخشهایی ناشناس از دنیا را به بسیاری از آدمها معرفی میکنند. سینما میتواند پنجرهای برای دیدن جلوههای متفاوت زندگی انسانی و قرارگیری عقاید مختلف دربرابر یکدیگر باشد؛ از افرادی که با دیدن دود سفیدرنگ با تمام وجود شادی میکنند تا آدمهایی که پاپ پیشین را نازی میدانستند.
این وسط فرناندو میرلس به خود اجازهی ساخت یک درام سینمایی را میدهد تا فراتر از مستندها و کتابهای معمول گام بردارد. در نتیجه میان این همه فلشبک به گذشتهی این آدمها و کاتهایی که بین تصاویر واقعی پاپها و حضور بازیگران در نقش آنها میخورند، فیلم The Two Popes با یک تیم بازیگری قدرتمند قطعا از جلب توجه یکبارهی بسیاری از مخاطبان برمیآید. هرچند شلوغی سال ۲۰۱۹ میلادی از لحاظ سینمایی باعث شد که خیلیها هرگز فرصتی به فیلم The Two Popes ندهند.
درباره فیلم:
کوگونادا، فیلمساز متعلق به کره جنوبی که سالها به اشکال مختلف در جهان هنر هفتم فعالیت داشت بالاخره در سال ۲۰۱۷ میلادی به اکران نخستین فیلم بلند کارگردانیشده توسط خود پرداخت. فیلم کلمبوس با بازی هیلی ال ریچاردسون و جان چو یکی از آن آثاری است که به عقیدهی خیلیها در فصل جوایز سینمایی به حق خود نرسید. راستی احتمالا میتوانید حدس بزنید که چنین اثر خاصی نخستین بار کجا اکران شده است؛ جشنواره ساندنس!
Columbus
فیلمهای زیادی هستند که طراحی صحنهی فوقالعادهای را به نمایش میگذارند. ولی در سینمای امروز کمتر اثری را میتوان یافت که واقعا به اندازهی فیلم Columbus بهنوعی مشغول مطالعهی طراحی صحنهی سینمایی شود. زیرا این هنر جلوههای بسیار متفاوتی دارد و از خلق محیطهای عجیب برای فیلمبرداری تا پیدا کردن مکانهای درست برای فیلمبرداری را در خود جا میدهد.
این وسط شاید مهمترین نقش طراحی صحنه در سینما، افزایش قدرت داستانگویی محیطی باشد؛ به این مفهوم که مخاطب ورای دیالوگها و هر ابزار داستانگویی دیگر کارگردان، فقط در زمان درست به بخشی از محیطهای حاضر در اثر بنگرد و به درکی بیشتر راجع به موقعیت شخصیتها و مفاهیم قصه برسد. بیدلیل نیست که فردی همچون جیمز کامرون، یکی از مهمترین فیلمسازهای زنده پیش از کارگردان شدن، طراح صحنه بوده است.
فیلم آخر هفته (126)
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با پیشنهاد فیلم آخر هفته (126) مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها