پیشنهاد فیلم آخر هفته(125) DLfars
( )
کتاب صوتی
با یکصد و بیست و پنجمین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته (125) DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.
درباره فیلم:
همانطور که در خلاصه داستان هم عنوان شد، در این فیلم نشانههای خیلی زیادی درباره دوستی و شجاعت وجود دارد؛ بنابراین اگر در تعطیلات عید ۱۴۰۰ دنبال چنین موضوعاتی هستید، اصلا فیلم هرگز بهندرت گاهی همیشه را از دست ندهید.
این اثر برای اولینبار در جشنواره فیلم ساندنس نمایش داده شد و همان موقع هم در رقابت برای کسب خرس طلایی انتخاب شد؛ بخش اصلی رقابت در هفتادمین جشنواره بینالمللی فیلم برلین. بعد هم توانست جایزه خرس نقرهای را از آنِ خود کند؛ هرچند که این تنها جایزه این اثر درام نبود و بعد از مدتی افتخارات دیگر هم به آن اضافه شد.
Never Rarely Sometimes Always
این اثر سینمایی الیزا هیتمن از همان زمان نمایش خود، تا حد فوقالعاده زیادی توسط منتقدان مورد تحسین قرار گرفت؛ آنها بیشتر از هر چیزی بازی چشمگیر بازیگران و همچنین سبک کارگردانی را دوست داشتند. داستان این فیلم درد خیلی بزرگی را به تصویر میکشد که خیلیها آن را تجربه نکنند اما بهخوبی میتوانند شدت غم و اندوه شخصیت را درک کنند و پا به پای درد او اشک بریزند.
همه افراد، حتی آن سرسختها هم در چنین شرایطی نیاز به پشتوانه دارند و زمانیکه هیچکس را پشت سر خود نمیبینند، مجبور میشوند که وارد مراحل ناشناختهای از زندگی شوند و قدمهای لرزانی را بردارند.
درباره فیلم:
فیلم کرهای میناری برای اولینبار در جشنواره ساندنس به نمایش آمده بود و همانجا بهعنوان اولین موفقیت، توانست هم در بخش جایزه بزرگ هیئت داوران و هم جایزه بینندگان را دریافت کند. جالب است بدانید که انستیتوی فیلم آمریکایی و همچنین هیئت ملی بازبینی فیلم این اثر بهعنوان یکی از ۱۰ فیلم برتر سال ۲۰۲۰ انتخاب کردند که موفقیت خیلی بزرگی برای یک اثر خارجی محسوب میشود.
علاوهبر این، میناری توانست در بخش فیلم خارجی زبان، جایزه گلدن گلوب را از آنِ خود کند. از آنجایی که میناری فیلمی محسوب میشود که حول محور خانواده و سختیهای تحمیل شده بر آنها میچرخد، بنابراین گزینه خیلی خوبی برای تماشا در عید ۱۴۰۰ به حساب میآید.
Minari
چانگ زمانی فیلمنامه این اثر را نوشت که مدت زیادی باقی نمانده بود تا جایگاه آموزگاری را در محوطه آسیایی دانشگاه یوتا در اینچئون بگیرد. ایده اصلی این فیلمنامه از دوران کودکی خود چانگ گرفته شده بود که در یک مزرعه در آرکانزاس بزرگ شد.
بهگفته خودش، او برای نگارش این فیلمنامه، تا حد زیادی از آثار ویلا کاتر و فئودور داستایوفسکی الهام گرفته است. منتقدانی که نظرات خود را برای این فیلم ثبت کردند، بازی فوقالعاده استیون ین و همچنین هان یه-ری را تا حد زیادی مورد تحسین قرار دادند و معتقد بودند که این فیلم به خوبی و با صمیمیت زیادی توانسته داستان سختیهای این خانواده را به تصویر بکشد.
درباره فیلم:
یک داستان ساده، نقشآفرینی خوب جیم کری و فیلمی که بسیاری از خانوادهها میتوانند ببینید و از آن لذت ببرند. فیلم Liar Liar به یک وکیل بسیار موفق میپردازد که استاد دروغگویی است و همیشه کار خود را با فریب دادن افراد جلو میبرد.
دروغ فقط یک عنصر مهم در زندگی حرفهای او نیست. بلکه بخش قابل توجهی از زندگی شخصی او را هم تحت ثاثیر خود قرار داده است. او حتی به فرزند خود هم دروغ میگوید و در کل نمیتوان به حرفهای وی اعتماد کرد. اما یک شب پسرک آرزو میکند که پدر دیگر فقط برای یک روز، به هیچ عنوان توانایی دروغ گفتن را نداشته باشد. نتیجه همانقدر که فکر میکنید، خندهدار خواهد بود.
Liar Liar
اما فارغ از وجه کمدی فیلم که به بیان شدن حرفهای نادرست در مکان و زمان غلط توسط مرد مربوط است، فیلم Liar Liar واقعا گاهی بیننده را در فکر فرو میبرد. زیرا بعضی از حرفهای او فقط از لحاظ کاری و اجتماعی غلط نیستند.
بلکه خود خود حقیقت هستند؛ حقایقی که اگر بسیاری از آدمهای عادی و نهچندان دروغگو هم به هیچ عنوان توانایی دروغگویی را نداشتند، احتمالا بارها آنها را به زبان میآوردند. در نتیجه همزمان با سرگرم کردن و خنداندن مخاطب، فیلم Liar Liar به کمک فانتزی روی این حقیقت تاکید میکند که چهقدر دروغ تبدیل به بخشی جداناشدنی از بسیاری از زندگیها شده است. بهگونهای که اگر نباشد، نصف گفتوگوهای روزمرهی آدمها با یکدیگر هم سرتاسر زشت به نظر میآید.
درباره فیلم:
رابرت زمکیس هرچه نباشد، فیلمساز عجیبی است؛ از آثار هنری و جشنوارهای تا فیلمهای بلاکباستر موفق در کارنامهی او به چشم میخورند. این وسط تعداد قابل توجهی از ساختههای او نیز به هیچ عنوان توانایی جلب توجه مخاطبان و منتقدها به اندازهی کافی را نداشتهاند.
فیلم ماجراجویانه و فانتزی Beowulf نیز با اینکه در دریافت ستایش کلی منتقدان شکست نخورد، بینندگان را به دو دسته تقسیم کرد. ولی این انیمیشن سالها قبل از آثار مشابه، توانست برخی از باورپذیرترین CGIها را در زمان خود به سینما بیاورد. بهگونهای که شاید جلوههای ویژهی کامپیوتری و ظاهر آن با گذر زمان بخش قابل توجهی از جادوی خود را از دست داده باشند، ولی نقش Beowulf در افزایش قدرت و تاثیرگذاری کامپیوترها در فیلمهای فانتزی امروز هالیوود انکارناپذیر است.
Beowulf
تازه اگر فیلم Beowulf را نه الآن که در سال اکران آن میدیدید، احتمالا اثر مورد بحث را انیمیشنی آفریدهشده به کمک برترین گرافیک سهبعدی واقعگرایانه خطاب میکردید.
اما فارغ از بحثهای تکنیکی که فیلم را تبدیل به مورد جالبی برای مورد مطالعه قرار گرفتن پس از چندین و چند سال میکنند، Beowulf از لحاظ داستانی نیز حرفهایی برای گفتن دارد. زمکیس با دستکاری یک داستان بسیار قدیمی و ماندگار، قهرمانی همزمان کلیشهای و پرشده از ضعف را به تصویر میکشد؛ شخصی که ظاهر او همان ابرمبارز همیشگی را نشان میدهد و رفتارهای او پرشده از ایراد هستند. نتیجه شاید بهترین اقتباس ممکن از شعر Beowulf نباشد. اما بدون شک بیهدف ساخته نشده است.
فیلم آخر هفته (125)
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با پیشنهاد فیلم آخر هفته (125) مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها
ممنون از معرفی فیلم و ممنون از سایت خوبتون.
خواهش میکنم
عالی بود