
پیشنهاد فیلم آخر هفته(117) DLfars
( )
کتاب صوتی
با یکصد و هفدهمین قسمت از مجموعه پیشنهاد فیلم آخر هفته (117) DLfars برای آخر هفته، همراه شما عزیزان هستیم. در این عنوان ، هر هفته به معرفی چند فیلم برتر که حتما باید دیده شوند، از نگاه DLfars میپردازیم و آنها را به شما عزیزان معرفی میکنیم. ممکن است شما نیز برخی از این فیلم ها را دیده باشید و یا حتی اسم بعضی از آنها را نشنیده باشید! در هر صورت تمامی فیلم هایی که معرفی میشوند، از نگاه DLfars، عناوین فوق العاده جذابی هستند. در ادامه به معرفی چند فیلم پیشنهادی DLfars برای آخر هفته شما میپردازیم، همراه ما باشید.فیلم آخر هفته (117)

درباره فیلم:
جامعهی امروز دغدغههای مالی را خوب میفهمد و میداند که چهقدر کشورهای مختلف کاری کردهاند که ارزش انسان به پول قرارگرفته در کف دست او باشد. جاناتان ریموند نیز با فیلم First Cow دقیقا همین حقیقت را درون جامعهای سنتی به رخ ما میکشد و ریشههای ایجاد چنین سیستمی در نقاط مختلف دنیا را بررسی میکند. البته که قصه شخصیتر از آن است که بخواهیم با فیلمی شعاری روبهرو شویم و فکر کنیم که فقط باید با تمثیلهای فیلمساز روبهرو باشیم.
با اینکه نمرات مردمی First Cow در برخی از پلتفرمها آنچنان بالا نیستند، ولی واضح است که عدهی قابل توجهی از بینندگان محترم نیز دقیقا به خاطر تشابهات فکری میتوانند آن را یکی از بهترین فیلم های 2020 از دید کاربران متاکریتیک بدانند. تازه داستان First Cow به دو مسافر میپردازد که برای کسب ثروت و موفقیت بیشتر باید از دست شکارچیانی خطرناک بگریزند و خود را به مقصد برسانند. پس چهطور میشود انتظار داشت که این قصه حداقل توجه برخی از تماشاگرها را به خوبی جلب نکند؟

درباره فیلم:
لی ونل قبل از فیلم مرد نامرئی هم قدم برداشتن در مسیر تبدیل شدن به یک کارگردان واقعی را آغاز کرده بود و حتی طرفدارانی داشت. ولی کارنامهی هنری او بهسادگی به قبل و بعد از این اثر تقسیم میشود. زیرا توانست با فرار از برخی کلیشهها و تمرکز روی ساخت لحظات تعلیقزا و استفادهی درست از عناصر علمی-تخیلی به یک قصهگویی درگیرکننده برسد. برای تکمیل کار هم به نقشآفرینی الیزابت ماس نیاز بود که حتی یک ثانیه برای فیلم کم نگذاشته است.
فیلم The Invisible Man مسیر سادهی بندگی جامپاسکرها را پیش نمیگیرد و روی رسیدن درست به مهمترین سکانسها وقت میگذارد. همه میدانند که فیلمهای ترسناک عالی باید اول مطمئن شوند که در خارج از چارچوب سینمای وحشت هم حقیقتا از پس خلق یک داستان جذاب برآمدهاند. کارگردانی، بازیگری، شناخت ریشههای داستانی، صداگذاری عالی و فرار از کلیشهها در مرد نامرئی به یک نتیجهی مهم رسیدند؛ خلق یک فیلم ترسناک با قصهگویی جذاب.

درباره فیلم:
شاید برخی افراد بگویند که کارنامهی سینمایی استیو مککوئین ۵۱ساله بیش از حد و بعضا به خاطر دلایل غیرسینمایی ستایش شده است. بااینحال نمیتوان فیلم ۱۲ سال بردگی، فیلم Shame و فیلم Hunger را دید و نویسندگی، فیلمبرداری و کارگردانی آنها را در چندین و چند سکانس مورد ستایش قرار نداد. به همین خاطر وقتی از فیلم Widows بهعنوان عامهپسندترین ساختهی مککوئین یاد میشود، خود به خود خیلیها میدانند که باید یک بار آن را به تماشا بنشینند. داستان فیلم هم راجع به زنانی است که تحت ستم قرار میگیرد و به خاطر مرگ همسر، عملا فقط میتوانند به خود تکیه کنند. آنها تمام تلاش خود را به خرج میدهند تا همه به یاد بیاورند که توانایی ایجاد خطر برای اشخاصی بهخصوص را دارند؛ قدرتمندهایی که فکر میکردند هیچکس در دنیا نباید از چند زن بدون همسر بترسد.
لیام نیسون، وایولا دیویس، سینتیا اریوو، میشل رودریگز، کری کون، اندره هلند، دنیل کالویا و الیزابت دبیکی، بازیگر نقش کترین بارتون در فیلم Tenet گروه بازیگران فیلم Widows را تشکیل میدهند. آنهایی که به درامهای دلهرهآور جنایی علاقه دارند و میتوانند با چند ضعف انکارناپذیر یک فیلم خوب کنار بیایند، احتمالا از وقت گذاشتن برای یک مرتبه دیدن Widows پشیمان نمیشوند.

درباره فیلم:
مارتین اسکورسیزی که در محله لیتل ایتَلی نیویورک زندگی میکرده، میگوید در آن زمان متوجه شده که بخشهایی از این محله، نسبت به دیگر قسمتهای آن قدیمیتر بهنظر میرسند. بخشهایی همچون سنگقبرهایی از دهه ۱۸۱۰ میلادی، خیابانهای سنگرفششده و زیرزمینهایی کوچک زیر ساختمانهای عظیم. اسکورسیزی میگوید بهدنبال این کنجکاوی به این فکر افتاده که ساکنان ایتالیایی-آمریکایی آنجا، اولین افرادی نبودهاند که در آن منطقه زندگی میکردهاند.
در نتیجه برای وی این سؤالها پیش آمدهاند: افرادی پیش از ایشان در آنجا زندگی میکردهاند، چه منشی داشتهاند؟ چگونه راه میرفتند؟ صحبت کردن و لباس پوشیدنشان به چه شکلی بود؟ و نیویورک در آن زمان چه شکلی و شمایلی داشته است؟
Gangs of New York
دارودستههای نیویورکی حکم پاسخ اسکورسیزی به سوالات بالا را دارد؛ بهبیان دیگر دارودستههای نیویورکی روایت مارتین اسکورسیزی است از وضعیت نیویورک در دهه ۱۸۶۰ میلادی. فیلم داستانی راجع به گنگسترهای ساکن آمریکا را تعریف میکند.
محور اصلی داستان فیلم برپایه انتقام بنا نهاده شده است. دارودستههای نیویورکی واجد برخی از مضامین مکرر (موتیفهای) فیلمهای مارتین اسکورسیزی نیز است. بالاخره فیلم درباره تبهکارها، خصوصا اعضای مافیا ساخته شده است، اینبار اما در بازه تاریخی دیگری و به طبع در شکلی منحصر به خود. دیگر مضمون مکرر دارودستههای نیویورکی، وجود شخصیتهای ایرلندی تبار است، شخصیتهایی که آنها را در فیلمهای رفقای خوب و مرد ایرلندی هم دیدهایم.
فیلم آخر هفته (117)
در ادامه خوشحال میشویم از نظرات شما در رابطه با پیشنهاد فیلم آخر هفته (117) مطلع شویم؛ همچنین شما نیز میتوانید فیلم های محبوب خود را مطرح کنید. شاد باشید.
دیدگاه ها