دلیل بروز رسانی : مخاطب: خانواده
فيلم شهرک
فیلم سینمایی شهرک درباره جوانی علاقمند به بازیگری به نام نوید فلاحتی (با بازی ساعد سهیلی) است که در تست بازیگری یک فیلم سینمایی بزرگ قبول میشود و برای پیوستن به این پروژه و رسیدن به آرزوی خود یعنی بازیگر شدن، باید شرایط ویژه و تمرینهای روحی و روانی گروه بازیگران در شهرکی ایزوله شده را بپذیرد و…
لینک های دانلود فیلم سینمایی شهرک
درباره شهرک بیشتر بدانید
فیلم سینمایی شهرک (The Town) فیلمی
خانوادگی و اجتماعی به کارگردانی ع
لی حضرتی است که در سال
1400 ساخته و اکران شد.و بازیگرانی همچون
ساعد سهیلی, کاظم سیاحی,مهتاب ثروتی, همایون ارشادی, رویا جاویدنیا,… در آن به ایفای نقش پرذاخته اند.
فیلمنامه فیلم سینمایی شهرک را علی حضرتی به رشته تحریر درآورده و تهیهکنندگی آن را نیز علی سرتیپی بر عهده داشتهاند؛ فیلم شهرک جدیدترین و دومین فیلم بلند علی حضرتی است که برای اکران در بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر آماده شده است.
خود یعنی بازیگر شدن، باید شرایط ویژه و تمرینهای روحی و روانی گروه بازیگران در شهرکی ایزوله شده را بپذیرد؛ اما این شوق به تدریج به ترس و دلشوره بدل میشود؛ او برای تبدیل شدن از «نوید» به «فرهاد» یعنی تبدیل شخصیت واقعی به کاراکتر و شخصیت نمایشی، وضعیت بغرنجی را تجربه میکند که انتظارش را نداشت؛ تضاد بین خود واقعی و خود نمایشی و در نهایت استحاله شدن در نقش که موجب میشود نوید در فرایند فرهاد شدن دچار بحران هویت شود.
علی حضرتی، پسر الیاس حضرتی از سیاستمداران اصلاحطلب و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و صاحبامتیاز و مدیرمسئول روزنامه «اعتماد» است؛ وی فعالیت هنری خویش را به عنوان مدیر ویژهنامه هنری تماشاخانه آغاز کرد و سپس در نمایشهایی بهعنوان تهیهکننده حضور داشت، سپس در سال 1392 تهیهکنندگی فیلم کوتاه «صبح روز بعد» را بر عهده گرفت و به عنوان تهیهکننده سینما شناخته شد و در فیلمهای سینمایی «خداحافظی طولانی»، «نیمرخها»، «یک قناری، یک کلاغ» و «اردک لی» در مقام تهیهکننده فعالیت کرد. علی حضرتی کارگردانی را در سال 1395 با ساخت فیلم کوتاهی به نام «ساعتساز» آغاز کرد و در سال 1398، فیلم سینمایی «سازهای ناکوک» را کارگردانی کرد.
فیلم سینمایی شهرک اولین فیلم سینمایی بلند او است که در سال گذشته به صورت آنلاین اکران شد؛ طبق گفته مجموع بازیگران «شهرک»، فیلم سینمایی شهرک جزء سختترین تجربههای کارنامه هنری این بازیگران بوده است؛ چه آن دسته که نقشهای اصلی را ایفا کردند چه گروهی که نقشهای فرعی داشتند؛ دلیل این مسئله نیز موقعیت پارادوکسیکالی است که در «شهرک» به آن دچار میشوند؛ در حقیقت مخاطبان سینما با یک اثر متفاوت و مدرن روبهرو خواهند شد .
فیلم سینمایی شهرک طیف وسیعی از مخاطب را در بر میگیرد؛ زیرا فیلمی چندلایه و چندوجهی است و هر مخاطبی از هر دستهای میتواند با این اثر ارتباط برقرار کند. بُعد تکنیکی در این فیلم بسیار مهم است و کارگردان تلاش کرده است تا کاری نو و جدید انجام دهد که مشابه آن در سینمای ایران نیست یا اگر هست خیلی کم اتفاق افتاده است؛ از فضاسازی، طراحی صحنه، نوپردازی و فیلمبرداری گرفته تا جلوههای ویژه میدانی و اکثر بخشهای فنی کار، نوید یک اثر نو را میدهند.
شهرک با ترافیک نیمه بهای داخلی
پخش آنلاین فیلم ها و سریال ها با زیرنویس فارسی و انگلیسی چسبیده
دیدگاه ها