دلیل بروز رسانی : مخاطب: خانواده
فيلم سه کام حبس
فیلم سه کام حبس نسیم (پریناز ایزدیار) و مجتبی (محسن تنابنده) زوج جوانی هستند که تازه صاحب فرزند شدهاند و در جنوب تهران زندگی خوب و سادهای دارند. مجتبی ظروف پلاستیکی یکبار مصرف میفروشد و نسیم عروسک درست میکند و ترشی خانگی تهیه میکند. یک روز مجتبی تصادف میکند و نسیم تمام تلاش خود را برای نجات خانوادهاش در غیاب او انجام میدهد اما وقتی میفهمد شوهر محبوبش در واقع برای تهیه پول، مواد مخدر خرید و فروش میکند و بیش از یک سال است که کار خود را از دست داده، همه چیز تغییر میکند و…
لینک های دانلود فیلم سه کام حبس
درباره سه کام حبس بیشتر بدانید
فیلم سه کام حبس فیلم (Puff Puff Pass) یا (3iPuffs) فیلمی
خانوادگی، اجتماعی و درام به کارگردانی
سامان سالور و تهیهکنندگی ساسان سالور است که در سال 1398 ساخته و در سال
1402 اکران شد.
در فیلم سه کام حبس
پریناز ایزدیار, محسن تنابنده, سمیرا حسن پور, متین ستوده, مریم بوبانی,…و غیره به ایفای نقش پرداخته اند.
فیلمنامه فیلم سه کام حبس نیز توسط سامان سالور به نگارش درآمده است؛ سامان سالور کارگردان فیلم سه کام حبس، جز آن دسته از فیلمسازان ایرانی است که پیرو هیچ جریان مشخصی در سینما نیست و همیشه کار خودش را میکند.
یکبار فیلم تجربی و جمعوجور میسازد و یکبار فیلمی پرستاره و جنجالی. اما آنچه سینمای سالور را متمایز میکند، نگاه او به انسان و روابط او در جامعه است؛ سالور مصائب و مشکلات اجتماع را در جامعههای کوچک به تصویر درمیآورد و با آدمهایی که مینیمالی از زندگی بزرگتر هستند قصه میگوید. سالور با «ساکنین سرزمین سکوت» وارد سینما شد و با «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین» توانست نظر مثبت منتقدان و مخاطبان را جلب کند.
فیلمی کاملا تجربی و مستقل، که نگاهی متفاوت به روابط انسانی عرضه میکند؛ «سیزده 59» و «تمشک» در زمره آثار اخیر و متفاوتتر سالور قرار دارند؛ اولی روایتی متفاوت اما جذاب از زندگی جانبازان بعد از پایان جنگ تحمیلی ارائه میکند و دومی موقعیت دشوار پیچیدهای پیرامون مشکل بچهدار شدن و نشدن را به تصویر درمیآورد و در لایههای زیرین روایتش به تقابل زندگی و مرگ میپردازد.
فیلم سه کام حبس آخرین ساخته سامان سالور است که حداقل در قصهگویی و همراه کردن مخاطب از کار قبلی او یعنی «تمشک» به مراتب بهتر و قویتر است و بیشک گامی مهم و روبهجلو در سینمای سالور محسوب میشود؛ همانطور که از نام فیلم برمیآید، تم اصلی روایت سه کام حبس اعتیاد است؛ اما سالور با دقت و هوشیاری، بیننده را در نیمه اول فیلمش همراه میکند و ماجرای اعتیاد شخصیت اول مردش را ناگهان و همچون پتکی بر سر او میکوبد و او را کاملا در شرایط کاراکتر زنش قرار میدهد.
فیلم سه کام حبسماجرای زوج جوانی است که با کارهای خرد و کوچک، در آرزوی رسیدن به زندگی باثبات و بهتری هستند؛ نسیم (پریناز ایزدیار) عروسک درست میکند و ترشی خانگی تهیه میکند و همسرش، مجتبی (محسن تنابنده) در کار پخش لوازم یکبار مصرف است؛ نسیم و مجتبی با دختر نوزادشان زندگی خوب و سادهای دارند و نشانههایی روشن از آینده در این زندگی جاری است که هر دو را امیدوار میکند.
اما تصادف مجتبی، نسیم را با حقایقی در زندگیاش روبرو میکند، آینده را در هالهای از ابهام قرار میدهد و رابطه نسیم و مجتبی را به تاریکترین روزهایش میرساند؛ سه کام حبس شروع جذاب و درگیر کنندهای دارد؛ ریتم خوب و حوادث کوچک و بهظاهر بیاهمیتی که سنگ بنای ادامه روایت را میگذارند، بیننده را به زندگی نسیم و مجتبی میبرد و تصویری روشن از این زندگی ارائه میکند؛ سالور موفق میشود، زندگی زناشویی دو کاراکترش را زنده و قابلباور از آب درآورد.
او در این تصویر به کلیشههای مرسوم رو نمیآورد و روابط نسیم و مجتبی را شبیه ملودرامهای آبکی به بیننده عرضه نمیکند؛ این رابطه جذاب و واقعی چیزی است که در نیمه اول سه کام حبس بیننده را همراه میکند و او را برای تماشای اتفاقات بعدی مشتاق نگه میدارد.
با وقوع تصادف، درام به اوج میرسد؛ سالور با نشان دادن حال و روز مجتبی، بیننده را یکسره در شوک فرو میبرد و اینچنین است که او کاملا با کاراکتر نسیم هم ذات پنداری میکند؛ بهعلاوه داستانکهای جذاب و کاراکترهای فرعی که به پیشبرد درام کمک میکنند، ریتم روایت را حفظ میکنند و دنیایی واقعی اما سراسر آشوب و هرجومرج را پیش روی بیننده قرار میدهد.
فیلم سه کام حبسیکی از بهترین آثار سالور تا به امروز میباشد و مسیر فیلمنامه و سیر تحول شخصیتها، حرکتی نو در سینمای اجتماعی ایران است؛ سه کام حبس نخستین بار در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و نامزد دریافت چهار جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، بهترین چهرهپردازی و بهترین فیلمبرداری شد.
فیلم سه کام حبس با بیش از ده حضور بینالمللی در جشنوارههای معتبر جهانی همچون جشنواره بینالمللی فیلم هند، جشنواره فیلمهای ایرانی استرالیا، جشنواره فیلم بینالمللی پزارو، جشنواره فیلم هارتلند آمریکا، جشنواره فیلم میلان ایتالیا، جشنواره فیلم پیشگام چین، جشنواره فیلمهای ایرانی فرانسه، جشنواره سلیمانیه عراق و… موفق به دریافت بیش از شش جایزه بینالمللی در بخشهای مختلف شد.
فیلم سه کام حبس از 30 فروردین سال 1402 در سینماهای سراسر کشور اکران شد؛
سه کام حبس با ترافیک نیمه بهای داخلی
پخش آنلاین فیلم ها و سریال ها با زیرنویس فارسی و انگلیسی چسبیده
دیدگاه ها