فيلم فیلم ایرانی صحنه زنی
فیلم ایرانی صحنه زنی یک درام اجتماعی با فضا و ایدهای متفاوت است که در بستری آسیب شناسانه به چالش های زندگی شخصیت ها در جامعه می پردازد. صحنه زنی داستان گروهی خلافکار را روایت می کند که سردسته آن ها «اسد» است. اسد همراه با گروهش صحنه های جعلی تصادف می سازد تا از بیمه خسارت بگیرد…
لینک های دانلود فیلم ایرانی صحنه زنی
درباره فیلم ایرانی صحنه زنی بیشتر بدانید
فیلم ایرانی صحنه زنی (Staging) فیلمی
اجتماعی، خانوادگی و درام به کارگردانی
علیرضا صمدی است که در سال 1399 ساخته شد و در سال 1400 وارد شبکه نمایشی گردید.
نویسندگی فیلم ایرانی صحنه زنی را علیرضا صمدی و تهیه کنندگی آن را نیز مجید رضا بالا بر عهده داشته است؛ فیلم صحنه زنی موفق به دریافت سیمرغ نقرهای بهترین کارگردانی از سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر شده است.
در فیلم ایرانی صحنه زنی هنرمندانی همچون
مهتاب کرامتی، بهرام افشاری، مجید صالحی، لیندا کیانی، پیام احمدی نیا، محمد نادری، امید روحانی، حمیدرضا نعیمی، آتش تقیپور، سیامک ادیب، غزاله جزایری، فرزانه سهیلی و…به ایفای نقش پرداخته اند.
فیلم ایرانی صحنه زنی یک درام اجتماعی با فضا و ایدهای متفاوت است که در بستری آسیب شناسانه به چالشهای زندگی شخصیتها در جامعه میپردازد؛ فیلم صحنه زنی اولین بار در جشنواره جهانی فیلم فجر 1400 نمایش داده شده است.
علیرضا صمدی درباره تازهترین اثر خود اینگونه میگوید: فیلم ایرانی صحنه زنی در مورد یک باند خلافکار است که با صحنهسازی جعلی از بیمه پول میگیرند.
قصه فیلم ایرانی صحنه زنی براساس آمارها و تحقیقاتی که در روزنامهها و ادارات بیمه داشتم، نوشته شده و کاملا مبتنی بر واقعیت است.» علیرضا صمدی کارگردان و فیلمنامهنویس سینمای ایران است؛ صمدی فارغالتحصیل ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است؛ او همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه تربیت مدرس میباشد؛ وی از سال 1387 فعالیت خود را با ساخت مستند و تیزر برای تلویزیون آغاز کرد.
صمدی در سال 1395 موفق به ساخت اولین فیلم بلند سینمایی خود با نام بینامی با بازی باران کوثری و حسن معجونی شد که نگاه منتقدین را به خود جلب کرد.
فیلم ایرانی صحنه زنی دومین فیلم او در مقام کارگردان میباشد؛ دغدغه علیرضا صمدی نسبت به اجتماع در این فیلم به شکلی دراماتیک به تصویر کشیده شده است؛ به گونهای که هم یک زخم برآمده از فقر را نشان میدهد و هم آسیبشناسی آن را از خلال پیگیری یک مددکار اجتماعی ثبت میکند؛ ولی در عین حال شعاری و مستقیم نمیشود.
همین زاویه نگاه که جهان فیلم از درون زخم و آسیب موجود، ترسیم شود و نگاه یک مددکار از بیرون، آن را تعدیل و تکمیل کند و پایانی تاثیرگذار از تلاقی این دو سویه رقم بخورد، فیلم را عمیق و دردمندانه و در عین حال دراماتیکتر کرده است؛ فیلم صحنه زنی در 1 دی سال 1400 به روی پرده سینماهای سراسر کشور رفت.
فیلم ایرانی صحنه زنی با ترافیک نیمه بهای داخلی
پخش آنلاین فیلم ها و سریال ها با زیرنویس فارسی و انگلیسی چسبیده
دیدگاه ها