دانلود فیلم قلب های یخ زده 1403
قلب های یخ زده
( قلب های یخ زده )
به کارگردانی روح الله آتش پرور
و نویسندگی
صبا فداییبازیگران
: شراره رخام، خشایار راد |ساقی زینتی | لیلا بوشهری |ژانر:
فیلم سینمایی اجتماعی ,فیلم سینمایی ایرانی ,فیلم سینمایی خانوادگی ,فیلم سینمایی درامدسته ها:
ایرانی ,فیلم سینمایی ,فیلم و سریال92دقیقه |
رده سنی:
| فارسی10/N/A( N/A )
فيلم قلب های یخ زده
درفیلم قلب های یخ زده راحله که زنی دهنبین و شکاک نسبت به همسرش مهران است به پیشنهاد دوستش مریم، شنودی را در کت مهران میگذارد. از طرفی دیگر مهران برای اینکه با دوستش شوخی کرده باشد، اعلام میکند که زن دوم گرفته است. این سوتفاهم باعث ایجاد ماجراهایی در زندگیشان میشود و…
لینک های دانلود فیلم قلب های یخ زده
درباره قلب های یخ زده بیشتر بدانید
فیلم قلب های یخ زده فیلمی درام، اجتماعی و خانوادگی به کارگردانی روح الله آتش پرور، نویسندگی مشترک صبا فدایی و روح الله آتش پرور و تهیهکنندگی صبا فدایی است که در سال 1392 تولید و در سال 1403 منتشر شد.دزفیلم قلب های یخ زده باریگرانی همچون شراره رخام، خشایار راد، ساقی زینتی، لیلا بوشهری، صبا فدایی، جواد زیتونی، فاطمه شکری، افسانه طبیبپور، علی محمودی، منصور آقا جانلو، عبدالله سرمدی، مرتضی جودکی، آوش آتش پرور، الهه خراط، ملیکا بزان، فرانک کریمی، مهدی خوش نیت، سهیل شعبانی و…یه ایفای نقش پرداخته اند.
در خلاصه داستان فیلم قلب های یخ زده زده آمده است: «در مورد یک زوج نسبتا جوان میباشد که زن نسبت به شوهرش بسیار شکاک است؛ این زن با مشورت اطرافیانش یک شنود را در کت همسرش جاساز میکند.
مرد نیز به خاطر خودنمایی پیش دوستانش، وانمود میکند که زنی دیگر اختیار کرده و طی این داستان میبینیم که زن نسبت به شوهرش بیش از پیش شکاک میشود و دست به اقداماتی میزند»؛ ساقی زینتی، لیلا بوشهری، شراره رخام، صبا فدایی، جواد زیتونی، خشایار راد، فاطمه شکری، افسانه طبیبپور، علی محمودی و منصور آقا جانلو از جمله بازیگران حاضر در این فیلم هستند.
خشایار راد بازیگر سینما و تلویزیون، 5 مهرماه سال 1330 در تهران به دنیا آمد؛ او فعالیت خود را از سال 1353 قبل از انقلاب وقتی 23 ساله بود از تئاتر شروع کرد و در سال 1373 بهترین بازیگر نفش اول مرد در جشنواره تئاتر سنتی شد.
او با مجموعه تلویزیونی قطار ابدی کار خود را در سال 1378 در تلویزیون آغاز نمود؛ از جمله آثار خشایار راد میتوان به خانه به دوش، ترش و شیرین، متهم گریخت، سفر در خانه، دزد و پلیس، به رنگ باران، چهار چرخ، نقطه سر خط و دست بالای دست اشاره کرد.
دیدگاه ها